kusyurek Sunay10_ perinatologa mhrsden sıra al.. Aynı ben de Edremit ten gidiş geliş yapıyodum hem doktoruma hem perinatologa muayene oldum aynı günde
nazliiecemm Sunay10_ şehir hastanesinde 1 tane perinatolog var canım o yüzden o kadar yoğun sehir hastanesinde ödeme yapılmıyor ama araştırma hastanesine gidiceksen orkun çetini öneririm perinatoloji dalında uzman ücret ise 122 tl 😊
kusyurek Sunay10_ şehir hastanesinde evet bi doktor var Ertuğrul bey ona alırsın.. Saat 16:00 da mhrs başında ol hemen rahat alırsın inşallah sıranı 🤗 Ücretsiz para vermiyorsun 👍🏻
nazliiecemm Sunay10_ Bana devletteki perinatologa gitmem icin doktorum yesil alan acmisti canim ondan olabilir
kusyurek Sunay10_ Ha demek ki bana da açılmış o yeşil alan çünkü doktorum demişti mhrsden ya da 182den al diye.. Doktorun yönlendirmesiyle kolayca alırsın mhrsden inşallah 🤗
Suveydaa kusyurek 2018 de yaptım, çok memnun kaldım açıkcası. Benimle aynı ayda komşum özel sevgi hastanesinde yaptı ve sezeryandan önce anestezi ekibinin iyi olmadığından bahsetti bense çok memnun kaldım anestesiztden doktorumdan hemşirelerden.
kusyurek Suveydaa teşekkür ederim iyi şeyler duydum hep çok şükür inşallah hepimizin doğumu çok kolay ve güzel olur 🤲🏻🤲🏻☺️
Labaysenur Kubraismail61 ben yaşar kansuya gidiyorum,çok fazla konuşmuyor ama ben dikişinden ameliyat yerinin iyileşme sürecinden tedavisinden çok memnun kaldım.çok efrndi bir kişiliği var 🙏🏻🌸
Kubraismail61 Labaysenur teşekkür ederim o hastaneyle alkalı hiç bir bilgim yok elde olmayan sebeplerden dolayı orda doğum yapmak zorundayım
Labaysenur Kubraismail61 bence iyi yani ben üniversite hastanesinde çalışıyorum ama acil orda doğum yapmak zorunda kaldım.çok memnun kaldığım için 2.ye yine orayı tercih ettim isteyerek