kusyurek Arkadaşlar burada doğum yapanlar nasıl memnunlar mı? Edremitten geliş gidiş yapıyorum doğumu da orada düşünüyorum inşallah ☺️
Nilveannesi10 kusyurek abimin eşi 2 kere orada doğum yaptı. Bir tanesi erken doğdu 1 ay yenidoğan yogun bakımda yattı gayet memnun kalmıştık . Allaha şükür şu an 2 yaşında
Arife123 kusyurek bende doğumumu burda yapacağım ilk doğumum endişeliyim açıkçası inşallah memnun kalırız
Sunay10_ kusyurek ikili test yaptırdın mı bende Edremit’teyim ve devlette yapılamıyor özelde çok pahalı
Suveydaa kusyurek 2018 de yaptım, çok memnun kaldım açıkcası. Benimle aynı ayda komşum özel sevgi hastanesinde yaptı ve sezeryandan önce anestezi ekibinin iyi olmadığından bahsetti bense çok memnun kaldım anestesiztden doktorumdan hemşirelerden.
kusyurek Nilveannesi10 maşallah çok sevindim ☺️ Şehirde yeni olunca merak ediyorum ebelerin hemşirelerin tavırlarını ilgilerini inşallah güzel olur
Nilveannesi10 kusyurek ebe ve hemşire tavırları aslında her devlet hastanesi gibi. Öyle çok ilgili değiller çok bilgilendirme de yapmıyorlar. Ama gözün kapalı bebegini de kendini de emanet edebilirsin tecrübeliler ve cana kıymet veriyorlar. İyi doğumlar diliyorum. 🙏🏻
medine_ Arife123 merhaba doğum yapmışsınızdır artık☺️Ben de şu an sizin gibi arayış içindeyim şehir hastanesinde mi doğum yaptınız ben de tuğban hanıma gidiyorum ama doğumdan sonra odalar tek kişilik mi eşim yanımda kalabilir mi ve ebeler nasıl
Burciny Sunay10_ ikili test 100 tl diye biliyorum ama ayrıntılı ultrason 400 tl falan o pahalı ikili test devlette oluyor ben yaptırdım
kusyurek Burciny ayrıntılı ultrason araştırma hastanesinde Akın Usta ya yaptırmıştım 120tlydi sanırım.. Ama şehir hastanesinde perinatolog var o da bakıyo ücretsiz ayrıntılı. Doktorum yönlendirmişti beni perinatologa
Burciny kusyurek evet doktorun yönlendiriyor seni perinatoloji doktoruna ordan da sıra alıyorsun yoğun orası çok
Sunay10_ Burciny Edremit ten gelicem çünkü gel git olmasın diye hepsi bir günde yaptırmam lazım başka güne sıra verirse özeldeki parayla eş değere gelir
kusyurek Sunay10_ perinatologa mhrsden sıra al.. Aynı ben de Edremit ten gidiş geliş yapıyodum hem doktoruma hem perinatologa muayene oldum aynı günde