Terspektif Medine_1992 yaaa inşallah belli olur 😍 bende haftaya çarşamba ikili için randevu aldım devlette yaptırıcam onu. Kendi doktoruma da 13 te giderim diye düşünüyorum ama siz öğrenirseniz dayanamaz giderim heralde 😂😂
Medine_1992 Terspektif ben özele gitmiyorum tatlım devlette hersey ama bende öğrenemezsem cuma iki hafta sonra özele giderim 😁
Terspektif Medine_1992 ayyy inşallah bebiş gösterir kendini de öğrenirsin canım 🙏🏻 Hangi ilde gidiyorsun devlete memnun musun
MuallimeGK Terspektif Detaylı bakacak sanırım bütün ölçümlerini yapacağız dedi eğer bir aksilik olmazsa cinsiyeti de öğrenirsiniz dedi
Medine_1992 Terspektif inşallah canım yazarım kesin öğrenirsem Ankaradayım canım etlik zübeyde arastırms şimdilik memnunum valla 😌
Terspektif Medine_1992 ayyy inşallah canım valla hayırlısıyla bizde doğuralım da valla çok özeniyorum bizden öncekilere 😂😂
Zeynepzz Terspektif bende 12 haftalık oldum bugün ama geçen hafta benimde bel ağrım çoktu kasığıma vuruyordu hatta geçiyor ama normalmiş
Medine_1992 Terspektif dimi ya canım 6 ay nasıl gecer bilmiyorum biran önce cinsiyet belli olsun hazırlıklara odaya baslayayım
Terspektif Medine_1992 değil mi çok merak ediyorum bende hislerim karma karışık 😂 rüyamda bile bi kız görüyorum bi erkek 😂 cinsiyeti bilemediğim için kıyafet filan bakamıyorum içimde kalmasın diye 🙈
Pinarynr Medine_1992 canım benim hiç hazırlıga baslama 8 ayda yap ne yapıcaksanda. Benm arkadaşmm cinsiyet ögrendi hazırlandı ama bebek dayanamadı. Sonuc patolojıye gitti bakalm bekliyorz nededini. Hazırlık yapmak iyi bişi degil ama karar senn yinede 🙏🏻
Medine_1992 Terspektif aynen ya bir belli olsun neler alacam ponçiğime :) bende karnımı Bi kızım diye bir oğlum diye seviyorum bebişte sasırdı 😁😁😁
Medine_1992 Terspektif canım ben zaten 50 kiloyum sıfır göbek biriydim şimdi var ama çok az ya minnacık oda zayıf oldugum için cıktı sanırım 😁
Su16 Terspektif bende manyak göbüş var top gibi küçük ama öne doğru ama gebelik eziyetlerim hafifledi buara sadece mayışıklık hep yastıkta kafam
Terspektif Medine_1992 ayyy ne güzel valla benimde biraz çıktı sanırım gerçi artık normal heralde 🤷♀️
Medine_1992 Pinarynr canım birsey in olacagı varsa olur hatta doğumda bile kaybeden çok ben rabbime bebeğime güvenirim takdir Allahın 🤲kötü düşünerek acaba birsey mi olur diye düşünüp durulmaz ki 8 ay yani