MuallimeGK Benim bu haftaya kadar gebeliğim çok zor geçti kasık ağrıları mide bulantıları kusmalar ancak birkaç gündür bulantım azaldı sizde durumlar nedir? Bu arada ben 11+4 haftalığım
Nnurmehmet MuallimeGK Ay darısı da bana canım seninki azaldıysa ne mutlu sana valla keşke benimde artık azalsa yada geçse hayattan soğudum resmen 😫
Terspektif MuallimeGK 11+1 ve 2 gündür bel ağrısı 😢 hiç anlayamadım nedendir 🤷♀️ Sizde var mı hiç bel ağrısı yaşayan ?
Hilal_celik54 MuallimeGK 11 +5 im ve bugün belim kasıklarım çok ağrıyor normal mi bilmiyorum çok hafif bulantılarım var onun dışında çok şükür herşey yolunda
MuallimeGK Nnurmehmet İnşallah ama inanın bu haftaya kadar yataktan kalkamadım doktor azalacak dediğin de bile inanmamıştım. Tamamen kesilmedi ama bu bile mucize benim için 😊
Medine_1992 Terspektif ben canım belim kopuyor korkudan doktora gittim sıkıntı yok rahmin iz genişliyor dedi
Zeynepzz Terspektif bende 12 haftalık oldum bugün ama geçen hafta benimde bel ağrım çoktu kasığıma vuruyordu hatta geçiyor ama normalmiş
Terspektif Medine_1992 ayyy gerçekten mi böyle bişeye sevinilmez ama sevindim hamilelik nasıl bişeyse artık 😂 inşallah geçer tez zamanda ağrılarımız 😢
MuallimeGK Hilal_celik54 Bugün kasık ağrısı için doktora gittim idrar yolu enfeksiyonum varmış idrarınızda yanma varsa hiç beklemeyin
Terspektif MuallimeGK yaaa geçmiş olsun yalnız değilmişim demek ki baya korktum çünkü baza kaldırdım ertesi gün ağrımaya başladı bişey oldu sandım 😢
Hilal_celik54 MuallimeGK vardı iki hafta önce gittim tek kullanımlık toz ilacı verdi bide fitil şimdi iyiyim çok şükür ama bugün belim çok ağrıyor
Terspektif Medine_1992 ayyy bende onu çok merak ediyorum 9 da gittim doktora en don bidaha ne zaman gitsem diye düşünüyorum 🤔 sen ne zaman gidicen canım ?
MuallimeGK Terspektif Ayy yine de kaldırmayın bir şey olmaz inşallah olsaydı daha ciddi belirtiler olurdu bence
Terspektif MuallimeGK evet çok pişman oldum gerçekten birdaha tövbe korkudan ne yapacağımı şaşırdım 2 gündür 😢
MuallimeGK Hilal_celik54 Benim de daha önce vardı yine tekrar etmiş ve enfeksiyon olduğu zaman iki kat artıyor ağrılarım 😔
MuallimeGK Kızlar ölçüm yaptırdınız mı bebişlere ultrasonda ayın 24de ben yaptıracağım Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler versin
Terspektif MuallimeGK ben ölçüm yaptırmadım ama en son doktor kordon kalınlığını filan hep ölçmüştü. Bidaha ki gidişime de bakar herslde
Terspektif Medine_1992 yaaa inşallah belli olur 😍 bende haftaya çarşamba ikili için randevu aldım devlette yaptırıcam onu. Kendi doktoruma da 13 te giderim diye düşünüyorum ama siz öğrenirseniz dayanamaz giderim heralde 😂😂