elif_badeninannesi guloguz evet canım hamilelik boyunca tüketilmesi önerilmiyor ama aşerdiysen tabi bikaç kaşık yemenden birşey olmaz diye düşünüyorum
Esin123 elif_badeninannesi yarim ekmek yedim bilmiyodum yenmemesi gerektgini snra doktor kontrole gttgmzde sakatat yasak dedi bnde ozman soyledim ben yedim dye yapcak bsy yok ozman dedi🙈
elif_badeninannesi Sude_yuksel08 abooo afiyet olsun doktorunuz birşey demedi mii :O yani sıkntı yaratmamssa sorunyok
Sude_yuksel08 elif_badeninannesi hayır sıkıntı falan yaratmıyor çok şükür iyice haşlandığı için sorun olmuyor
elif_badeninannesi Esin123 aman cnm iyi olda :):) artık elimizde internet var ben oraya bakyrm aklma takılan olunca araştır ihmal etme sakn <3
Esin123 elif_badeninannesi oyle canmda ama her caninin cektiginide yemek gerek diyolr artik bilemedim😄😄
elif_badeninannesi Esin123 sorma benm eltim var o doğum yaptı ya bana akıl veriyor çok zayfsın ye diye sinir oluyorm ama yiyorum bende elimden geldiğince canının istediğini ye sakıncalıları tadmlık ye :)