guloguz Hamilelikte işkembe çorbası içilir mi arkadaşlar var mı bilgisi olan İnternete baktım iyi değil icmemeniz gerekiyo diyo doğru mu acaba
Hande3636 guloguz evet canım tüm sakatatlar hamilelik boyunca tehlikeli doktorum kesinlikle yememem gerektiğini söylüyor
defne55 guloguz valla kokoreç yedim kokoreç bisey yapmadıysa işkembe de bisey yapmaz he tabi abartmadan yenildiği sürece
Beklenenan guloguz valla pişmiş olduğu icin ben yiyorum canım. Kaynanam yapıyor sonucta kac saat haslaniyor terbiyesi oluyor derken bi sorun olmadi şimdiye kadar. Kokorecte yedim iskembede.
guloguz Slinn hic öyle düşünmemiştim sagolun hatırlattığınz için ben degistremedim rica etsem siz degistrr misiniz
Caydemir Bakteri riski olduğu için ben de yiyemiyorum cesaret edip. Canım da çok çekiyor. Başlığı değiştirir misiniz?
Busramerve guloguz canım benim doktorum çok çok iyi piştiği sürece az miktarda sakatat yiyebileceğimi söyledi. Ama her doktorun fikri farklı oluyor
Beklenenan yorumcuanneniz piştiği icin bi sorun yoktur diye düşünüyorum çünkü kac saat haslaniyor 😂 biz hamilelikte ne yersek cocugumuz da doğunca onu severmis diye duydum herkesten. Oglum bunlardan mahrum kalmamali😀
2354 guloguz canım işkembede bilemedim ya ben normaldede hiç yemedim pek hoşlanmam ama azıcık ye isteğin geçicek kadar 🌸
Sude_yuksel08 Benimde canım çok istemişti içtim bir sıkıntıda olmadı hatta 2 haftada bir söğüş bile yiyorum
elif_badeninannesi Sude_yuksel08 abooo afiyet olsun doktorunuz birşey demedi mii :O yani sıkntı yaratmamssa sorunyok
Beklenenan yorumcuanneniz dogma büyüme istanbul aslında ankaraya gelin geldim. Annem babam kırıkkaleli annem çorum 😅