Fuldenk Mervoop 12.haftam kasıklarımda ağrı var, aşırı gerginim, kahverengi damla damla lekelenmem oldu. Hayata isyandayım. Var mı benım gibi olan 😒😒🤦🏻♀️🤦🏻♀️
EngucluAnne Fuldenk yok canım ilaç vermiyor doktorlar inan hamilelikten fazla yordu bu grip beni hiç kendimde değilim aşırı baş ağrısı da cabası evde doğal yöntemler denedim bir sürü ama hiç fayda etmedi kendimi sanki ömür boyu böyle hasta kalacak gibi hissediyorum 😔
Yagmurrrr Bende 14+5 deyim cinsiyeti öğrendik %80 kız dedi doktorumuz ama rahim büyüdüğü için sanırım sol ve sağ tarafımda ağrılar var ara ara
Bsye16 12.haftamdayim mide bulantisindan ölüyorum her sabah istifra ediyorum ne iştahım var ne keyfim..
Ellllaa Esmaemenova benimde geçti gibi olmustu ama bi kaç gündür çok şiddetli bulanıyor 12. Haftadayım normal yani🤮
ant2602 Mervoop 12 bitmek üzere. çok şükür bulantı geçti. Popo büyümesi yaşadım. Hafif bir gönül. Eski iştah yok ikinci ayda dolu dizgin bir açlık vardı. Cinsiyeti bekliyoruz 😊
Terspektif 11+2 iz sanırım 12. Hafta oluyormuş 🤷♀️ 2 gündür acayip bi bel ağrısı var kasık ağrısı kanama filan Yok ama anlam vermedim bu bel ağrısına 😭
ant2602 Mervoop bizde bu hafta öğreneceğizdir herhalde 😊Cuma gideceğim gösterir mi artık keyfine bağlı bebişin 🙃
Esmaemenova Merhaba 13 haftalık arkadaşlar. Karnınızda ayaklarınızda agrılar oluyormu? Sanki regl agrısı gibi bacaklarımda var karnımda da hafif var