Esmaemenova Mervoop bende 13 haftadayım sanki mide bulantım arttı biraz🤦🏻♀️yorgunluk uykusuzluk boyle işte😀
EngucluAnne Mervoop 15+2yim bulantim hiç olmamıştı şükür 14.haftam da karın ağrılarım oldu normalmiş şimdi de grip oldum 3 gündür onla uğraşıyorum hamilelik değilde şu grip yordu beni
Fuldenk Mervoop 12.haftam kasıklarımda ağrı var, aşırı gerginim, kahverengi damla damla lekelenmem oldu. Hayata isyandayım. Var mı benım gibi olan 😒😒🤦🏻♀️🤦🏻♀️
KukyFurMama Esmaemenova al benden de o kadar. Ben de 13+6. 6 haftalıktan beri bulanıyor. Bi ara sadece sabahlara inmişti. İki gündür de tüm gün bulanmaya başladı artık gel git istifra ediyorum 😔
Esmaemenova Mervoop ya bide bende karnimda sikilma oluyor sanki içerden geriliyor karnım. Doktor tonus var demişdi ondan herhalde sizdede oluyormu?
Esmaemenova Mervoop hayır 10 haftada girmişdim en son ben sormamıştım doktorda bi tahminde bulunmamıştı. 2 hafta sonra kontrolum var bakalım..
Esmaemenova KukyFurMama evet ya bir ara geçti diye sevindim. Bu gun tam 13 haftalık oldum derken yine başladı bulantılar😫
Crescenttt kayasli evet normal canım bende 5 deyim bel ve kasıklarım kasılıyor.ayakta hemen yoruluyorum
Babydeniz 15 haftalığım da şükür hiç bir şikayetim yok bebişimde bende çok rahatız 🥰 sadece artık hareketlerini hissetmek istiyorum birde bir kaç gündür çok yorgun hissediyorum bu normal mi bilmiyorum 🤷♀️
Ellllaa Esmaemenova benimde geçti gibi olmustu ama bi kaç gündür çok şiddetli bulanıyor 12. Haftadayım normal yani🤮