Happy12 Sunay10_ sağolasın canım 29 haftalık olduk allahın izniyle canım darısı tüm hamilelerin başına tek avazda kucaklarına alırlar inş allah isteyen herkese nasip etsin kucakları kimsenin boş kalmasın
Vet-hek-meri Sermec ablam 36 da bıraktı ben 38 oldum yarın bırakıcam coraspirini o bence pıhtılaşmanın derecesine göre doktorunuz daha iyi bilir ben acıkcası erken bırakıp riske atmak istemedim
Sehamehmet Sermec ben 34 haftalık oldum ama hala biraktirmadi doktorum ve arti iğne kullanıyorum kendi kafama gorede bırakmak istemem yarın kontrol var bakalım ne doycek
Deletedmom2224 Sunay10_ ilk gebeligimde gebelik zehirlenmesi geçirdim malesef ikinci de önlem için kullanıyorum
Kerem_alyadua Deletedmom2224 bende ilknde gebelik zehirlenmesi yasadım 32 haftalık ikinciye hamileyim 6.haftadan beri kullanıyr
Burcu77 Sermec Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim benim ilk gebeligim ben soyledim varis var diye ayak bileklerimde oylelikle baslatti birde varis corabi verdi cok giyemesemde bu sicakta 🤷♀️
Sermec Burcu77 ben coraspin kullanıyorum ama asla o varıs corabinı gıymem giyemedım yani ellerim su topladı giyerken bacagımı sıktı toplandı böyle ay zulum gibiydi asla giymem o corabı
Burcu77 Sermec benim ki asiri sıkmıyor belki senin ki fazla mi sıkı verdiler ben sıcaktan giymek istemiyorum zor oluyor bu havada onunla durmasi sabah giy aksam cikart dedi de duramiyorum 🙄😁
Kerem_alyadua Burcu77 kacıncı haftaya kadr kullanacksnz bende yeni cıktı varis 32 haftalık olduk hamileliğim basından beri coraspirin kullanıyorum zaten ama bıraktırırmı acaba daha kontrole gitmedm
Burcu77 Kerem_alyadua kacinci haftaya kadar kullancam bilmiyorum canim ama senin biraktirabilir 32 hafta olmussunuz doktoruna sorarsin gittiginde biz 25 haftaligiz daha bayadir. kullaniyorum corasprin ve corabi
Mesa33 Bu konuya fena takmış durumdayım. Doğum yaptınız mı? Coraspini bırakınca iğnelerinizin dozu arttı mı
Mmoommlife Sumeyye_g Merhaba bende daha once dusuk yaptıgım ıcın dr coraspin verdı 27. Haftadayız ve dr 30da bırak dedı ama pıhtılasma testı falan yapılmadı bana. Sız coraspin i bırakınca sıkıntı yasadınız mı ? Test yapılmısmıydı sıze endıselıyım bu konıda😔
Nurgungor1_ Sunay10_ ilk hamileliğim de bebeğin kalbi atmadı. İkinci hamileliğimde ise doktor ne olur olmaz verdi. Ben normal 100lük asprin kullanıyorum.