2354 May18 evet sadece coraspin ama genetik testte pıhtılaşma sorunu çıkmamıştı nolur nolmaz diye kullanıyorum 2. Kaybımda hem coraspin hem iğne kullanıyordum ama yinede kaybetmiştik şimdi çok şükür 29+5 teyim 😊
May18 2354 saglıkla kucagımza alalım ınsaşalh sızın az kalmıs bana doktor teste gerek yok bosa para harcama dedi onlem amaclı vurulcam bnde hlrde sımdılık coraspın degıl yanlıs yazmısım ecopırın ıcıom
Mucizem260619 Sunay10_ yatiyorum surekli canim elhamdulillah bir sknti yok suan ama yatmam gerektigini soyluyor doktor
Burcu77 Sunay10_ bende kullanıyorum hamilelikten once varisim oldugunu soyledim corasprin baslatti iciyorum gunde 1 tane tok
Sermec Burcu77 Aaa ben de de varıs var ondan dolayı ben de içiyorum coraspin bır de benım 4 ay önce bir düşüğüm oldu ondan dolayı tedbır amaclı başladık
Kerem_alyadua Burcu77 kacıncı haftaya kadr kullanacksnz bende yeni cıktı varis 32 haftalık olduk hamileliğim basından beri coraspirin kullanıyorum zaten ama bıraktırırmı acaba daha kontrole gitmedm
Busraoz Sunay10_ Ben de günde bir tane coraspin kullanıyorum. Ben de rahme giden damarda çentik olduğu için kullanıyorum.
Kerem_alyadua Sermec bende de varis cıktı 32 haftalık hamileyim 6.haftadan veri coraspirin kullanıyorum normalde 32.haftada bırakacz demişti ama varis olunca bıraktırırmı acaba cuma günü kontrolum var
Burcu77 Sermec Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim benim ilk gebeligim ben soyledim varis var diye ayak bileklerimde oylelikle baslatti birde varis corabi verdi cok giyemesemde bu sicakta 🤷♀️
Sermec Kerem_alyadua canım bıraktırıyolar her türlü cunku kanama durdurulamıyormuş o yuzden erken bıraktırıyolar pıhtılaşma olanlar bıle 32.haftada bıraktırıyolar bıldıgım kadarıyla
Vet-hek-meri Sermec ablam 36 da bıraktı ben 38 oldum yarın bırakıcam coraspirini o bence pıhtılaşmanın derecesine göre doktorunuz daha iyi bilir ben acıkcası erken bırakıp riske atmak istemedim
Sehamehmet Sermec ben 34 haftalık oldum ama hala biraktirmadi doktorum ve arti iğne kullanıyorum kendi kafama gorede bırakmak istemem yarın kontrol var bakalım ne doycek