Zeynep_adem58 Turkolog evet gayet ilgili bi doktordu 20 dk fln iceledi ne sorduysam cvpladi ve bebegimin herseyini tek tek gosterdi sagolsun
Turkolog Mavilianne Çok üzüldüm bir sorun yok dimi? Bazı doktorlar sanki zorla TIP okumuş gibiler.. Bu arada detaylı usg yapan doktor kimdi?
Mavilianne Turkolog Çok şükür bir sorunumuz yok 🤲🏻🌸 Down sendromlu olması da sorun olmazdı fakat öyle pat diye yanlış bilgi verilmesi ilgilenmemesi en saçma olanıydı. Hamdiyeydi yada hamide bilmiyorum sanırım tam hatırlamıyorum. O gün benim için çok zordu.
Adves Turkolog yonlendiriyorlar ama oraya randevu almak eziyet ben 1 ay ugrastim insallah sana nasip olur usenme hergun ara
Zeynep_adem58 Zeynep_adem58 Mavilianne bnde gittim ama hic oyle olmadi cok ilgilendiler sana kotu doktod denk gelmis demekki
Mavilianne Zeynep_adem58 Bir daha Allah beni oraya düşürmesin tek duam bu 🤲🏻 sonuçta tek olacak değilim mutlaka bana yapılan bir başka anneye de yapılmıştır veya yapılacaktır da.
Zeynep_adem58 Hatta bana suyumjn fazla oldugunu fln soyledi gercekten de dogruymus su an kontrol altindayim