Meril_Tezel Medine_1992 zaten vücudumda anormal değişmeler hiç olmayan şeyler oluncada insanın psikolojisi değişiyor (: 🙈
Medine_1992 Meril_Tezel canım insan illa korkuyor ama hep iyi düşünelim şu an bizim yerimizde olmak isteyen hamile kalamayan binlerce anne var şükür rabbim nasip etti ufak tefek dertler agrular çok normalmiş psikolojimizi düzeltelim iyi tutalım inşallah 💕
Meril_Tezel Mucizem260619 akıntı bende de var oluyormuş sanırım hamilelik döneminde bol bol su iç dedi 😊
Gozdeakan Nl-oguz3561 merhaba bende 10+2 yarın ikili test için gideceğim.Ama mide yanması rahatsız edecek kadar çok var.Bulantı azaldı.Arada kasık ağrısı oluyor.Zatem mide yanması yeter.Valla dayanamıyorum.
Livamom Medine_1992 zangır zangır bel ağrım var bu benim 2.gebeliğim kızım 1 yaşındayken hamile kaldım hemde spiralle 🥴 kızımda hiç böyle değildi.bu sefer belim kırılıyor.
Medine_1992 Livamom canım her hamilelik farklı diyorlar erken kalmışsın ya rabbimin bildiği vardır Allah kolaylık versin küçük bebeğin varken hamilelik zordur 💕