Mucizem260619 Nl-oguz3561 sagol kuzum evet bulanti olmamasi cok iyi az kaldi sizlerinde gecer insaallah :)
Deletedmom2224 Nl-oguz3561 aynen öyle vallahi amiin inşallah onlar sağlıkla gelsinler de katlanicaz artık ❣😊
Medine_1992 Haticemre21 sorma valla zaten birde kussam erir biterim kilo almadım ama zayıflamadım en azından
Nilay35 Haticemre21 bizde 13+4uz g3cen hafta gittim uyuz doktor yapmadi ikili taramayi baska yere yonlendirdi smdi baska doktora gtcm persembe gunh ins cinsiyetinide gosterir bebis 🙏
Nilay35 Haticemre21 bnm icime hep erkek dogdu buqun instada bir sayfada tahmn yapiliodu ve %85 dgru cikiomus oraya attm ultrason kagifini oda erkek dedi
Sahika3 Kızlar ben 9+3 üm. Hiç bulantım kusmam olmadı çok şükür ancak akşamları resmen belim tutuluyor. Benim regl olunca belim ağrımazdı o yüzden bu hamilelikle mi ilgili anlayamıyorum sizce hamilelikten midir yorgunluktan mı? İki büklüm oluyorum
Nl-oguz3561 Sahika3 hamilelik cabim bence bende bel agrisi bende cekmezdim arada bir bir tutuyor sorma
Livamom Medine_1992 zangır zangır bel ağrım var bu benim 2.gebeliğim kızım 1 yaşındayken hamile kaldım hemde spiralle 🥴 kızımda hiç böyle değildi.bu sefer belim kırılıyor.