Tugce1803 Kızlar bu ay adetim 2 gün sürdü normalde 7 gün sürüyor. 3 ve 4.gün akıntı şeklinde geldi 5.gün bişey yoktu. 6.gün soğan suyu yapmaya başladım bugün 9.gün açık kahverengi sulu yapışkan akıntı geliyor ilk yaptığım günden beri. Böyle yaşayan var mı?
Anneyimki Tugce1803 gebelik varsa sogan suyu düşürmez mi kiii. Bence önce test yap öle devam et. 2 gün sürdügüne göre belki yerleşme kanaması olablr.
Anneyimki Tugce1803 gebelik varsa sogan suyu düşürmez mi kiii. Bence önce test yap öle devam et. 2 gün sürdügüne göre belki yerleşme kanaması olablr.
Mrvkrc Tugce1803 cnm sogan suyu icini temizler akinti yapar ama keske bi test yapip oyle icmeye baslasaydin arladaslarin dedigi gibi sogan suyu gebeligi bozar
aslimutlu1 Tugce1803 canım ya gebelil varsa ? Samimi bir arkadasım sogan kürü yapıyordu , gebeligi bozmustu . Bi test yap istersen , her bünye farklı . Belki üstüne görüyorsun?
Tugce1803 aslimutlu1 annemde hep üstüne görmüş öteki aya adet olmayınca anlamış bilmiyorum ki Bi yapayım
Ozi65- aslimutlu1 görümcemın gelını düzenli adetını gördü ama baş dönmelerı uyku halı gögüs şişmesı kararması gıbı belırtıler belırgınleşince doktora gıttı ve inanmicaksınız doktorda oda şok oldu bebeği 16 haftalık olmuştu hatta cınsıyetını bıle soyledı doktor hatta kızmış nasıl bu kadar geç gelırsın diye tabı kızcagız ben adet gorunce hamılelık aklıma gelmedı dedı
aslimutlu1 Tugce1803 yap canım ne olur ne olmaz . Sonrada bi kontrole gitsen iyi olur . Önce saglıgın , insallah bebişin vardır 🙏🏻
Tugce1803 aslimutlu1 yaptım sonucuna bakıcam birazdan inşallah bebeğim yoktur diye dua ediyorum varsa ve bilmeden yaptıysam kendimi çok kötü hissederim
Tugce1803 Baktım kızlar gebelik yok Allahtan olsa kendimi çok kötü hissederdim ama bu akıntı neyin nesi kimse de soğan kürünü yaparken akıntı yaşamamış🤷♀️
Mrvkrc Tugce1803 akinti olmaz olurmu cnm herlez yasayacak die bisey yok. Benden zift gibi bi akinti gitmisti. Kist filan ne varsa patlatiyo enfeksiyonu temizliyo sende bunlar olurken bi akinti gelmezmi.
Senagg Tugce1803 ben yaptım kardeş soğan kürü. Bende gayette akıntı oldu🤷🏻♀️ bende demek ki iltihap var ki sökülüp gidiyor diye düşündüm 🤷🏻♀️
Marayy Tugce1803 ben yaşadım kahvemsi akıntı gelmişti soğan suyu içerken normal içindeki pis kanı atıyor yada kist i
Tugce1803 Anneyimki canım bebek olsun diye soğan kürü deniyorum zaten ama geçen aydan hamile kalmış olup bu ay küre başlamış olsaydım vicdan azabı çekerdim test yapmadan başladım diye
Tugce1803 Anneyimki ayy evet hiç yok bende sevindim ilk kez test negatif diye ama bu kez de çizgi olsa vicdan azabı çekecektim🤦♀️
kertenkeleannesi Tugce1803 soğan kürünü enfeksiyon kaptığımda söylemişti doktor yani içeriyi temizliyo falan hatta bebek denerken soğan maydanoz suyu falan yapma demişti ilk kez duydum hamile kalmak için soğanı
Tugce1803 Mrvkrc yaa demek içimi temizlediğinden akıntı geliyo çoğu arkadaş akıntı gelmemiş falan yazmışta ondan bi sıkıntı mı var acaba dedim