Cansu1 Kizlarrr çin takvimini deneyen ve tutan oldumu. Tabii ki oncelikle saglikli olsun ama insan cok merak ediyor 🙂
Sonay Cansu1 benim ilk gebeliğimde tuttu erkekti ikincisinde kız dio doktorda kız olabilir dedi ama ben emin olmak için pazartesi gunu tekrar doktora gitcem inş kızdır 😂
Fasulyeninannesi Cansu1 benim bir kızım var Çin takvimi ile yaptık oldu şimdi yine gebeyim Çin takvimi işe yaptık erkek oldu yalnız şuna dikkat edin planladığınız yıldaki ay ile bir önceki ve bir sonraki yıl da aynı aynı cinsiyet olsun 🙏😇👼🏻👼🏻👌🏻😍
Cansu1 Mevsim123 Rabbim sag salim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhh. Benimde erkek cikti ama ogrenmeme daha cok varrr 😁😁😁
Cansu1 Sonay yaa ben hesaplayarak gebe kalmadigim icin tuttu tutmadi diyemicem 😂 Rabbimmm saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh 😍
Cansu1 Fasulyeninannesi ben hic bilmem hesaplamayi yaa hesaplamadim yani gebe kalirken ama simdi 9+5 gunluk gebeyim ona gore yaptim internetten de doğruluk payini merak ediyorum 🙂
Fasulyeninannesi Cansu1 Rus takvimi önermiyorum tutma ihtimali çok düşük yine içinde kalmasın dene onu da ama Çin takvimi kadar mantıklı bir dayanağı yok şekerim 😇💕👼🏻