Songunler EbruBilal benim 35.haftada donmustu secde pozisyonunda durmayi dene ben o sekilde döndüğünü düşünüyorum
sahanem DilanArslanSahin o pozisyon lar neler acaba 28 haftligiz doktora daha gitmedik bilmiyorum basi asagida mi
DilanArslanSahin sahanem fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum internete yazın videolar fotolar falan çıkacaktır mutlaka
Nergismert EbruBilal 19. Haftamda dönmüştü benim. Suan 34 haftalıgım hala baş aşağı. Dönebılır yanı sıkıntı etme canm. Dogum anında sancıyla dönen bile varmış
butterfly4 @EbruBilal benim 35 e kadar yan pozisyondu, 35. Haftama girer girmez makat geliş oldu yani kafa yukarda ters dönmüş, 36 da tekrar gittim baş geliş oldu, şuan 39 um ve hala baş geliş, ve hala doktorum güvenme doğum anına kadar değişebilir diyo
EbruBilal butterfly4 Bu kadar değişken olduğunu bilmiyordum açıkcası😀 baş geliş olunca hep öyle kaliyor saniyordum
hunilimom EbruBilal 35+4 de dönmeye başladı 2 günde anca döndü 😁 malum yer dar bebek büyük 2 gün sürdü doğum anında kanala girdi mesela sagi solu belli olmuyor bu bebelerin
hunilimom EbruBilal benim ki büyük olduğu için hissettim 36 da doktora gittim d9nmus dedi hissettin mi dedi uyuyamadım 2 gün sürekli bi yerlerini dayadı sert tekmeleri oldu yanlardan baskı yaptı destek alıp döndü sürekli kemiklerim kırıldı sandım ki benim kızım çok sakindi hiç öyle sert tekmeleri felan yoktu böyle olunca korkmuştum ama dönüyormuş meğer küçükler hissetmiyor ama benim gibi büyük haftalar net hissediyor
EbruBilal hunilimom Benim oğlan da biseyler yapiyor da tam dönmeyi beceremedi bi türlü ayağini gögsüme doğru vurup cekiyor bazen dönmeye calisiyor gibi
A_S_K EbruBilal 32 haftalık hamileyim 29. Haftadan beri makat duruşta kafa yukarda popo aşağıda bugün kontrolüö vardı. Döner mi dedim 36 ya kadar vakti var dönerse döner dönmezse sezeryan dedi ilk gebeliğim hayırlısıyla doğsun çok isterim normal doğum ancak olmuyorsa da üzülmeyelim sağlıklı olması tek duam 🙏🏻
EbruBilal Tarana Şehir dişindan geldim bende ailemin yanina iki doktorum da bişey söylemiyor belirsizlik yani tamamen