DilanArslanSahin EbruBilal doktor ,ebe kimi bulursan sor öğren mutlaka. Bide evet internete yaz mutlaka çıkar
Kubra9595 EbruBilal canim ben en son gecen hafta gittim 30 haftaliktim simdi 31 deyim o zaman gittimde bebegim bas assagiydi ama simdi yan da yatiyor cani isteyinde dogum pozisyonuda aliyor sagi solu belli olmuyor önemli olan son hafta bence simdi hep sekli degisiyor
Sirincili EbruBilal aynı durumdayız canım bende bekliyorum dönsün diye insanların 27 de bile dönüyor maşallah
Sirincili EbruBilal he bir de YouTube da videolar var canım özellikle secde pozisyonunda beklemek ve emeklemek bebeği harekete geçiriyor diyorlar
EbruBilal Sirincili Doğumu tetiklemez değil mi ? Sadece dönmesi için mi işe yariyor canim bilgin var mi?
Sirincili EbruBilal Canım ben yaptım yapıyorum da açıkçası doğumu etkileyeceğini sanmıyorum göbeğini aşağıya saldığın için bebek hareketi daha kolay oluyor diyor ben burada da okudum öyle yapan arkadaşlar olmuş ve dönmüş bebekler
Hamileanneler_25 EbruBilal 36 haftada dönmüştü canım tabi hepsi bir olmaz doğuma kadar dönmeyen bebekte var makat geliş olan döner belki bidaki haftalarda
Prensimvarrr Döndüğünü nasıl anlicaz ki 😊benim ki göbeğimin üstünde şişiyor bazen kafası mi poposu anlayamıyorum bazen de kasığıma vuruyor 🤷♀️
Berna9 Prensimvarrr tekmeleri yukarıdaysa dönmüştür benm öyle oldu son bir haftadır kaburgamı tekmeliyor.önceden vajinaya doğruydu
dvran22 EbruBilal evet canım herşeyin hayırlısı diyelim😊😊 Ama internetten bi bak bebeğin doğum pozisyonu alması için hareketler olabiliyor onu araştır ..çünkü ilerleyen haftalarda bebeğin yeri daraldığı için dönmesi biraz zor olabilirmis
Aysgldnm EbruBilal Merhaba, Bende 38.haftamdayım oğlum 26.haftada dönmüştü sonra da hiç değişmedi pozisyonu Hiç dönmeyen bebeklerde var, her şey olabiliyor dert etmeyin umarım her şey gönlünüzce ilerler...