Hanımlar cidden söylüyorum bak hastane çantalarınızı çok abartıyorsunuz zaten normal doğum da 1 gün kalıyorsunuz belki kalmıyorsunuz bile her şey için 1 tane götürmek yeterli oluyor önlem amaçlı 2. Koysaniz yeterli ben en sade şekilde hazırlama ya çalışmıştım çantamı ama o bile fazla gelmişti bir çok şey gereksizdi yani sizde 1 gün için kendinize o kadar yük yapmayın o ları hastanede toplamak var eve getirip yerleştirmek var hiç kullanmadığınız halde mecburen yıkamak temizlemek var lohusa halde uğraşmayın öyle işlerle (herkesin yanında yardımcı olan olmuyor) çocuğunuzla ilgilenin tabi bu benim fikrim ve edindiğim tecrübeden ötürü paylaştığım birşey herkese hayırlı rahat doğumlar dilerim🤰🏻❤👩‍👧

ikimelekannesi___ canım çok hak veriyorum sana
    Bende çantami sade bi şekilde hazırladım sadece bez sayısını fazla koydum bebeğin sağı solu belli olmaz diye
    Onun dışında herşey yeterli durumda😂

Ben de artık yıkayıp hazırlayacağım çantayı.sizce 2 tane 5 li takım artı yedek olarak zıbın ve bir tulum tarzı şey yeterli midir bebek için kızlar.yani kendim takım gibi yaparım onu da yedekte dursun diye.abartmak istemiyorum ben de.ayrıca lohusa pijaması aldım.bir de öyle gündelik gibi pijama alıcam hiç yok çünkü.bunlar iyi midir

ikimelekannesi___ haklısın lazım olucak şeyler alınmalı ama neyle karşılaşıcağını bilemiyo ki insan. Doğum sonrası ya hastanede fazla kalırsam ya bi durum olursa diye alırım ben yanıma fazladan bir iki takım. Kocamı ya da aileden birini sonradan eve göndermektense uzak çünkü hastane tedbirli gitmekte fayda var (bence)

ikimelekannesi___ allaaahhiimm erdim sukur gordum sukur 😍 kesinlikle katiliyorum onlar eve gelince yikanacak utulenecek herşeyi inanılmaz şaşaalı yapmayı çok seven arkadaşlarımız var ki saygım herkese sonsuz ama hepi topu hastanede 1 gece yatcaz yani o kadar para verdigimize bakmayın 5 yıldızlı otel değil odamızdan çıkıp spa ya filan gitmiyoruz 😂😂😂

Berdogan valla hastanede o eşyalarımı gördükçe daralıyordum toplasan toplanmıyor herşey bi yerde duruyor eve getirip birde yerleştirmek falan cok bunaldim yani

_Merius_ 🤣🤣🤣🤣 kiz sesli güldüm allah seni ne yapmasin öyle ama cidden bebek anne sütü içecek sen ne olur ne olmaz diyip o çantaya mam koyarsan zaten iki üç emmese o çocuk tutmazsa dayican mamayı ne gerek var öyle şeylere anlamıyorum valla ben normal doğum yaptim 24 saat bile kalmadim hastanede öğlen 3:47 dogurdum sabah 9 ciktim hastaneden lohusa takimimi bile goymedim hastanede cikarken eve gidince giydim kizim 10 lu hastane cikisini bile giymedi o guzeldi onu sonra giydiririm 5li olani giysin dedim ama o kadar durduk ki zaman yetmedi bebek bezi bile 2 3 tane falan kullandik yanimda bitsuru goturmustum valla hastanede en cok isime yarayan terlik havlu oldu dogum sonrası her lavaboya gidişimde belden aşağısını yıkıyordum onun için havlu ve normal terlik çok yardımcı oldu lohusa terliği taci falan bile gereksizdi o an getirdim hepsini attim dolaba

AkileUqur ayni senin durumdaydim bende 24 saat bile kalmadik yani simdi bazilari yoo gerekli diyecek ama onlarda bor tecrube edinsin o zaman gorecekler bence

Slinn tatlim maksimum kalacağım 2 gün olur o da sezeryan olursan onda da inan 2 3 gecelik değiştirmiyorsun zaten çoğumuz doğum sonrası depend kullandı ve iç çamaşırına bile gerek olmuyordu sen düşün gerisini hani o süslü püslü göturdüğümüz eşyalar varya sac kasları makyaj malzemeleri vallahi o can acısıyla hiç birinin yüzüne bile bakmıyor insan

ikimelekannesi___ tahmin edebiliyorum ben annemlere kalmaya giderken el çantası alıyorum malum 2/3 gün kalınca yedekle babam yedekle onu koy bunu koy yapardım sonra gelince eve o çanta bana bakardı valla gözümde büyürdü şimdi yok diyorum 3 kıyafet 3 atlet 3 çorap yeter kirlendi mi yıka elinde iki dk 😂 en azından eve gelince bi de onlarla uğraşmıyorum. Kızımı doğururken küçücük bir el çantasıyla gittim valla hemde sezeryan 2 gece kaldık hastanede bazen düşünüyorum acaba ben mi çok hevessizim🙄

Tugce1634 yeter canım bende bi lohusa takım almıştım birde pijama takımı doğum sonrası pijama takımımı giyindim hastaneden eve gelirken lohusa takimimi giydim o da temiz cikayim diye üstümdeki kirli değildi sırf giymeknicin giydim düşün boşuna getirmiş ilkim diye bebeğime bende bir 10 lu takım 1 5 li takım koydum 5 li bana yetti ama yedek olsun yine de nolur nolmaz bebeklerde