Saniyee Merhaba 4 bucuk aylık hamileyim ama her gören karnın çok büyük şişmişsin diyor!!! Artık rahatsz olmaya başladım bu durumdan. Hamile bir kadına şişmişsin demek ne kdr acımasızca ve hadsizce. Karnım normalden büyük evet ama sebebini bende bilmiyorum
sevval55 Saniyee demen gereken tek şey “sanane😊” . Bana kaynanamın arkadasları hala kilo almamıssın nasıl dogurcan diyo sadece top gibi karnım var hic kilo alamadım, sanane? Diyorum kalıyo böyle. Sonra kaynanam ayıp diye dürtüyor ayıpsa sormasın 😊
Melike35 Saniyee canım moralini bozma başta ödem olabiliyor ben 23 haftaya kadar 10 kilo aldım sonra hiç almadım şimdi 32 yim hatta yakın arkadaşım kilo verdin dikkat et diyor ama ödem gitti yüzümden biliyorum karnım da resmen kilo aldım gibi şişmişti ama üstüne yatabiliyordum yani bebek küçüktü daha şimdi o karın doldu tabi yatamıyorum üstüne
Sevdaoyku Saniyee canim bana da hep dediler bebek değildir bu sen kilo almışsın. Çok büyüdü çünkü. Doktora gittim bi baktık ki hiç kilo almamışım. Bazı insanların iv karnı dar oluyor bu yüzden gobek hemen büyüyor. Iç karnı geniş olanların ise hemen büyümüyormuş takılma sanane de geç bende çok rahatsız oluyordum
Blackcloud Saniyee benimde aynı bazısı küçük bazısı çok büyük buluyor ne yapalım sanki biz mi dedik şu kadar büyüsün diye bebek sağlıklı olsunda boşver gerisini
Fasulyem22 Saniyee banada öyle dedi hemde doktor dedi ama kilo aldım ben ona bağlı dedi nolmus büyükse napalim ikiye mı bolelim😄
Zade Saniyee Benşm de karnım ayıma göre baya büyük ama hiç dert etmiyorum hatta hoşuma bile gidiyor ☺️ Benim bebişim biraz kocaman ablası diyip geçiyorum yada iyi büyüttüm tabi diyip geciyorum sende dene 😇
Suhedaa Saniyee banada 3 aylikken kimi ohaa bu ne karin sen daha 3 ayliksin cok sismissin diyodu kimide ne karni ya hani hicbisey yok diyodu tek tavsiyem boyle seyler duydugunda nazar duasi ayetel kursi felan oku bana oyle demislerdi toplu ortamda o aksam kanamam oldu hastanelik olmustum nazardan korusun Rabb im bizi
Gamze5063 Ben karnimin her santimiyle gurur duyurum😇 sismissin diyenlerede evet diyetdeyim diyorum bi kaliyorlar😂
Esraesrasoner Saniyee aman boşversene onlara neee karnından of insanlara sinir oluyorum karın çıkmaz çıkmadı kilo almadın ee nasıl olacak kilo.cok alınca çok aldım nasild doğum yapcan heo felaket tellalı gibiler yaa en temizi insanlarda uzak durmak bu dönemde
Hardcandy Kimene yaa, bu kdr hamile kalmaya calisan, bu kdr koca arayan yuva kurmaya calisan kadin varken bunun kiymetini bilelim,nasilsa verilir zamanla, delilermi ne ya bosver bak keyfine ya en guzel donemin 😂😍🌼💜
Esmaemenova Boş ver bende 4 aya girdim benimde karnım 7 aylık gibi tabiiki qaz şişlik odemdir bir bakıyorum cok şiş bi bakıyorum dumduz hamileyiz olucak bu kadar insanların soylediklerine aldırma..Hamile kadın cok kilo almiş olsa bile şişmiş olsa bile bu şekilde yuzune soylemek dogru diyil ya guzel bi şekilde tavsiye verirsin ya bişey soylemezsin zaten bu donemde hamile kadınlar kendini cirkin hiss ediyo.. Aynaya bile bakmak istemiyorum bazen bazen de cok guzel oluyorum sanki hormonlar duygular karmakarışık😂
Hardcandy Kimene yahuu bu kdr hamile kalmaya calisan, bu kdr koca arayan yuva kurmaya calisan kadin varken bunun kiymetini bilelim,nasilsa verilir zamanla, delilermi ne ya bosver bak keyfine ya en guzel donemin 😂
BaharTabih Saniyee canım aynı şey bendede var iç karnımız dar olduğundan böyle çıkıyor qtakma kafana önemli olan sağlığımız bebeğimiz
espalp Saniyee bana da çok yaptılar tersle birkaç kişiyi kimse ağzını açamıyor sonra 😂 ben yaptım iyi ki de yapmışım😂 benim de kocaman karnım herkes ikiz mi diyo halbuki 33 haftada sadece 6 kilo almışken😂 o yüzden gönül rahatlığıyla tersle 😂
fadimesrgz Benim de büyük karnım ikiz gibi sanki bana da diyolar amannn bosver takma hiç milleti agzı olan konusuyo işte
2354 Saniyee ay canım okadar haklısınki her gören şişmişin şişmişin diyip duruyor düşüncesiz insanlar işte bende çok takıyordum ama artık terliyorum herkesi valla bırak kendin üzüleceğine oturt lafını. Bebişinde sağlıkla gelsin inşallah olabilir kişiden kişiye değişir karın büyüklüğü 🌸
basak_008 Benim de sadece 10 haftalık ama 4 aylık gibi büyüdü😞moralim bozuluyor daha bebek hiç yok gibiyken böyle büyüyünce insanlar da garip tepkilerde bulunuyorlar😔yarım dünya olacaksın birkaç ay sonra gibi yorumlar
Superfreshlerim basak_008 millet ne meraklı karşısındakine bişeyler söylemeye, kendileri 90-60-90 ölçülere sahip ya... yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun, sağlıkla dünyaya gelsin yarım dünya da deseler tam dünyada deseler umrumda değil, çok şükür bu duyguyu yaşayabildik ya önemli olan bu