12_yil_sonra Seda0202 kelin ilacı olsa demişler 😂 benim de ilk oğlum Mehmet , şimd ikinci oğlum olacak isim bulamadık . Aklımdakiler mahir ilber arel ama kimseye beğendiremedik
Leyla9292 Seda0202 ben hep hamza diyordum ama küçük oğlum hamile kaldığım ilk günden beri hep kardeşim ömer diyor kararsız kaldım ömer asaf ta olabilir😂
Badevehande Mustafa’ya uyumlu bilmem ama ben Kandemir yada Demirkan diye bir oğlum olsun isterdim eşim de Yaman ı seviyor hoşunuza gidebilir😌
sevval55 12_yil_sonra mehmet arel cok guzel bence ayrıca kimseye isim sunmayın biz koyduk ismini diyin direk. Ben öyle yaptım
Seda0202 12_yil_sonra bende Arel ismini çok seviyorum da şimdiden dalga geçiyorlar deterjan ismi gibi diye
Seda0202 Ipekozsyhzry cevremin yüzde doksanı Aras Eymen kurduğu için ondan. Direkt vazgeçtim çok güzel isim yoksa
Ipekozsyhzry Seda0202 yaaa 😊😊 bende ona cok dikkat ediyorum cevremde fazla olmayan tanidiklarda olsun diye bizim cevrede yok 😁😁 sansliyim Dorukta olabilirr
12_yil_sonra Deletedmom0071 değildir , araştırıp yazmanızı öneririm. Öz Türkçe bir isimdir ; anlamı ‘temiz , dürüst kimse ‘ demektir .