Senemufuk Serap_23 aynen vallaa hayırlısıyla bir doğsada doya doya öpüp koklasam diyorum kucağıma alsam kim bilir nasıl güzel mis gibi kokacak diyorummmm
cagatay geceden beri karnımda adet agrısı gibi bir agrı var şimdi de kahve sümüksü bir akıntı geldi 🙄
sevgilihayyam Mide yanmasıyla bir tur uyandım. Süt içtim uyudum. Şimdide bel ağrısıyla uyandım. Uyku yoksa sabah olsun bari diyorum😜
Busraoz sevgilihayyam O mide yanması yatarken ben de vardı gaviscon içtim uyudum iyi dedim rahatım ben de 40 dk önce sırt ağrısına uyandım hala ayaktayım😒
Beyzakvrkk Serap_23 aynen sağlıcakla gelsinlerde inşallah geceleri uyumamaya alıştık artık zaten en azından sıkılmayız 🤗
cagatay Hanife5334 hastaneye geldik hiç açıklık yok ama sancılarım sıklaşmış ve düzenli, yatış yaptım🙁
Hanife5334 cagatay rabbim hayırlısıyla bebeğine ve sana yardım etsin inşallah bir avazda kurtulursun 🤲🤲
Senemufuk Nezahatozen ayy maşallahhh allah analı babalı büyütsün nasıl bir his bize de anlatır mısın zorluklarını güzelliklerinii
Nezahatozen Senemufuk hayatında yaşayamadığım en güzel his sana muhtaç sana bakışlarını gördükçe içime sokasim geliyor tarif edilemez anne olmak çok güzel evet zor ama geçicek diyorsun
Senemufuk Nezahatozen ayyy hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alıyım tek isteğim o şimdi hep düşünüyorum kimbilir ne kadar güzel kokacak diyorum hepp