Eylotti 21+1 olduk biz kızımla benim doktorumda doğmla ilgili hiç yorum yapmadı ocak 4 gibi görünüyor tahmini normal olursa tabi vakitlice elbette
Nzlkca Ozlemmozgur yapılabilecek hiçbir şey yokmuş. Dinleneceğim. Kanama olmaması için uğraşacağız. Zaten bebeğide 34. Haftada alıyorlarmış bu durumda
ba92 Kızlar merhaba, Detaylı ultrason yaptırdınız mı acaba ? Ben özele gittim 440 tl verdim perinataloji baya kısa sürdü ve bebeğimin yüzünü göremedim hiç sırtı dönüktü hep ultrason fotoğrafı dahi verilmedi anlayamadım. Bir de 26+1 günlük hamileyim şuan bebeğimin hareketleri yok denilecek kadar zaten yeni yeni hissetmeye başlamıştım 2 gündür hiç tekmede yok normal mi sizce?
Sunset ba92 canım hareketleri çok düzenli olmuyormuş bu haftalarda ama iki gündür hiç hareket yoksa bi kontrol ettirmende fayda var.
12345678 Nzlkca merhabalar normal doğum mu olcak sezeryan mı? Benim de 21+4 üz ama benim doktorum 11 ocak diyor hep merak ettim o yüzden sordum🤗
Nzlkca 12345678 24+0 olduk. Normalde 25 Aralıktı. Ama erken doğum olacağı için öne çekildi. Plasentam rahim ağzında olduğu için sezaryen olacak.
12345678 Nzlkca anladım ben aynı haftayız zannetmiştim siz bizden 3 hafta nerdeyse öndesiniz acaba bizim de mi aralıkta olcak diye düşünür olmustum 🤭🤗
Nzlkca 12345678 ben ilk haftamı yazdığımda 17 gün önceydi. Post eski çünkü 😊 bir aksilik olmazsa senin ocakta olur 😊 amin inşallah 🙏🏼
Deletedmom6 Leyla9292 Bende 21 +2 bir prensim olacak 💙 bir sıkıntı yok çok şükür detaylı ultrasonda temiz çıktı mı tamamdır normal doğum ıstiyorum ve öyle okacak gibi görünüyor şimdilik hayırlısı 😍😍