Leyla9292 Melek31 bende21+6 yim doktor en geç 23 aralık yazmıştı sezeryan olacam dahada erken olabilir sizin tarih çok geç değil mi?aramızda birgün var benimde üçüncü sezeryan.
Melek31 Leyla9292 evet geç ama 01-01-2020 den önce almam bekleme dedi 😏😠 dedim sebep 3-5 gün için çocuğun 1 yıl kazanmasına ne gerek var dedi .. dedim siz 38 haftasında alında sağ salim orasına biz karar verelim ne gerek var sezaryen olunalacak doğumu bekletmeye 😫😫😏
Leyla9292 Melek31 başka bir doktorla görüşün isterseniz..yani benimle aynı gün doğum yapacak bir arkadaşım var ona 12 aralığa gün vermiş arkadaşım demiş 12'12'2019 olsun.. riske atmayın ne kendinizi ne bebeğinizi derim. Başka doktorla da görüşün.
Melihatuna Bizim de 2. Oğlumuz geliyor inşallah daha tam olarak gün almadık ama Aralık sonu dedi doktorumuz hayırlısıyla inşallah🤗 20+2 yiz bu arada
nberil Leyla9292 anladım çok çok geçmiş olsun, bende yaptırmayı düşünüyorum. Bu konu hakkında herkesin farklı bir fikri var , yapılan yüklemedeki şeker normal hayatta tükettiklerimizle aynıyken bebişlerimizi riske atmaya değmez diye düşünüyorum:)
Ozlemmozgur Nzlkca canım sen doktora gittinmi bu lekelenme için bende yarın 23 hafta olcam bugün bendende geldi leke pembe leke eşimle berabe olduk acaba ondnmı oldu diye korktum ama bebeğimin hareketleri iyi yerinde
Nzlkca Ozlemmozgur Detaylıya girdim cumartesi günü ve hiç beklemediğim bir şeyle karşılaştım. Plasentam iki parçadan oluşuyormuş. İkisini birbirine bağlayan damarlar rahim ağzındaymış ve orda bir kanama alanı varmış. Dikkat etmezsem bebeğimi kaybedebilirmişim 😢 sende bekletmeden git
Ozlemmozgur Nzlkca yaa ciddimsin canım çok geçmiş olsun ne yapman gerekiyormuş peki bu durumda ben geçen hafta girdim detaylıya sadece bebeği besleyen damarda notch çıktı aspirin kullanıyorım onun içinde dha kontrol günüme çok var ve lekelenme olmadı daha
Nzlkca Ozlemmozgur yapılabilecek hiçbir şey yokmuş. Dinleneceğim. Kanama olmaması için uğraşacağız. Zaten bebeğide 34. Haftada alıyorlarmış bu durumda
Cansu85 Masalseyhan tetenozu 18 haftadan itibaren yapıyorlarda. Detaylı ultrason için 18-23 hafta arasında yapıyorlar. Devlette yaptırmak için 1 ay önceden falan randevu almaya çalışmak lazım, özeldede 250 tl den başlıyor fiyatları 600 e kadar bakan perinatolog var.
Masalseyhan Cansu85 teşekkür ederim canim tetanozu oldum detayliyada 5 gun sonraya randevu verdiler😊🙏