Akademisyenanne Kizlar selam uc gun once tetanoz asisi oldum. Hala kolumu kaldiramiyorum. Normal midir bu agri? Ne zaman gecicek? Surekli sola yatiyorum uc gundur. Uyandigimda ayagim ya da kolum uyuşmuş oluyor😫
Mlssa Akademisyenanne Benim de öyle olmuştu canım yaa geçmiş olsun.. 4-5 güne tamamen anca geçmişti..
hilal_2323 Akademisyenanne normal canım şişlik varsa buz koy ve tekrar yaptırınca sol koluna yaptır çok kullanamazsın.
defne55 Akademisyenanne bende daha dün yaptırdım dün bisey yoktu ama bugün dediğin gibi kolumu kaldıramıyorum bide sağ koluma yaptırdım kaşığı ağzıma götürüp yemek yiyemiyorum valla çok canım aciyo bidahaki sefere sol tarafa yaptircam en azından sağ kadar fazla hareket ettirmem 🙄
Hamileanneler_25 Akademisyenanne bende tetanoz olmuştum iki doz ama ne ignenin girdiğini hissettim nede bisey çok çabuk bitti hangi ara yaptı anlamadım bile hiç kolumda ağrı falanda olmadi birazda hemşirenin elinin ayarıyla alakalı sanırım
Akademisyenanne hilal_2323 şişlik yok canim anlamsiz bir agri var sadece😫 kolumu kaldirip sacimi toplayamiyorum. Genelde sola yatiyorum diye saga yaptirdim. Ama sag elimi cok kullandigimdan cok zor oldu. Surekli agriyo :/
Akademisyenanne defne55 benim de ilk gun biseyim yoktu. Hatta kınaya gittim, oynadim falan. Ertesi gun basladi. Bugun 3. Gunu cok agrim var. Parol icmek de istemiyorum🤦🏻♀️
Akademisyenanne hilal_2323 tesekkur ederim. İlk doz bu :/ ikinci icin daha hafif olur diyorlar. İnsallah oyledir.
Merio Akademisyenanne evet daha hafif oluyo ama sanırım aşıyı yapana göre de değişiyor ya da bünye mi diyelim bende 1 gün hafif sızlayıp geçti ikincide o bile olmadı
Akademisyenanne Zeynepmum 19+4’te gittim. Normalde saglik ocagi cagiriyormus. Ancak ilacim bitmisti. Gitmisken olayim bari dedim. Bu hafta da detayli ultrasonumuz var.
Busraklnc 3-7 gün arası ağrı olur demişti hemşire. Benimde tam 8.günde ağrım geçti ve anca üzerine yatabildim , kullanmadığınız kolunuz olursa bi nebze daha rahat oluyor😊 geçmiş olsun
Akademisyenanne Merio ebenin eli cok hafif aslinda. Ama bunyeden kaynakli sanirim :/ ilk gun hersey iyiydi. Nolduysa 2. Gun sabahi basladi.
Akademisyenanne Hamileanneler_25 bana asi yapan ebenin eli hafifti cok. Ben de hissetmedim. Yapildigi gun hic agrim olmadi bile. İkinci gun basladi agrim. Sonra siddetlendi. Bugun de epey agriyor.
Akademisyenanne alaluna 19. Haftadan sonra yapilabiliyor benim bildigim. Ama 16. Hafta yaptiran da var.