Tugsal Sumeyye_g ilk dr biraz olumsuz konuştu canımı sıktı uzuldum tedirgin oldum baska 2 dr daha gittim onlar herşey normal saglikli dedi çok şükür ama icim icimi yedi ondan arastiryorum soruyorum hepimiz saglicakla kucagimza alalim İnşaAllah
Sumeyye_g Tugsal allah allah başka bir problem varmıydıki sizde yani bi beta yüksekliği için bi doktor olumsuz konuşamaz ki ben hastanede çalışıyorum ve kaçtane kişiden beta değerleri düşük yüksek duydum ve sağlıkla kavuşanlar var başka problemin yoksa dert etme çok araştırıp kafanı sakın bunlarla yorma keyfine bak
Tugsal Sumeyye_g hayir canim beta yüksekliğini soyledi acile sanci ve lekelenme icin gitmiştim betan normalin 4 5 kati dedi 23190 di 5 haftalik dedi özele gittim hayir 6+3 dedi tekrar 3 gun sonra beta baktirdim 50289 dedi 6+5 suan dr hersey normal dedi sence canim ?
Sumeyye_g Tugsal valla bende hastanede çok böyle şeyler duydum betası yüksek olan düşük olan doktorlardan eğer başka bi şikayetin yoksa asla bir problem teşkil etmez dedi sonrasında ben yaptırmadım kan vermedim ama diğer her testi yaptırdım problem yok yani kanama lekenden varsa o ayrı onun için demiştir diye düşünüyorum yoksa her betası düşük yüksek olanda problem olsaydı herkesin neler neler araştırılırdı daha bence yaptırma beta lekenden nasıl devam ediyo mu bol bol yat kalkma çalışıyorsan rapor al sakın yorma kendini
Aycan00 Tugsal merhaba bi sıkıntı oldu mu acaba? Gebelik şekeri,gebelik tansiyonu,bebekte kromozamsal sıkıntılar ,kalp rahatsızlıklarından bahsediliyor umarım He eşey yolundadır
Tugsal Sumeyye_g haklisin canim yok lekelenme kalmadi dr progestan verdo onu kullanıyorum canim calismiyorum evdeyim sadece aklima takildi o acildeki dr un dedikleri bi ihtimal Allah korusun diye dusunuyorum