Mucize_Bayb haftama göre beta hcg yüksek böyle bi durumla karşılaşan var mı kızlar yada bu şekilde olup ikiz gebelik yaşayanlar🦋☺️
Aysemlg Mucize_Bayb adet günü 169 adetten somra 579 2 gün sonra 2798 çıkmıştı öyle öğrenmiştim ikizlerimi😊
MCY Benim hcg değerim 5323 çıkmıştı doktorum şüphelendi ama yeni olduğumuz için henüz bir şey belli değil kalp atışını duyarsak orada anlayacağız ikiz değil mi diye tek kese göründü bende tek yumurta ikizi olma olasılığı var dedi doktor
MCY 6+6 haftalığız canım 1 aylıkken test yaptırdım ben o zaman çıktı yani 2 hafta 6 gün önce 😊Mucize_Bayb
Mucize_Bayb Mavilianne çok iyi rakam maşallah☺️😍 bizde eşimle dolar kuru takip eder gibi sürekli baktırıyoruz😂tek yumurta mı çift yumurta mı canım
Mucize_Bayb Aysemlg yaa çok güzel 😍sanırım ikiz benimde doktorumda o potansiyel var demişti bekleyip görecez inşallah😍😘
Sumeyye_g Mucize_Bayb 24 binlerdeydi 6 haftamda ikizmi dedik tek kese tek Bebek vardı kalp atışında duyduk şükür olabiliyormuş böyle inşallah sağlıklarda kavuşuruz bebeklerimize
Sumeyye_g Burcux35 ay ne güzel benimsen öyle çıkmıştı ama tek kese tek Bebek şükür kalp aylıda iyi rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah