aaoksuzoglu Bende 4+5 günlüğüm☺️ Aşırı kasıkta batma göğüslerde inanılmaz acı ve aşırı yemek yiyiyorum zaten sonra da sürekli uyuyorum😂
_kbranr_33 Benımde hiç halım yok mıdem bulanıyor gibi halsızlık surekli yatıyorum evı bok goturuyor 😂 eşimde titiz biri hergun laf demesınden gına geldı hamıle kalmadan önce cok temızdım ne yapyım anasını
merve21_ _kbranr_33 bende öyleyim hiç birşey yapasım gelmiyor benim eşimde titiz bir insan 2 defa başımdan kötü bir olay geçtiği için eşim izin vermiyor birşey yapmama kendi yardımcı oluyor bana
_kbranr_33 merve21_ ne guzel ya benım esımde yardım etmeye anca karnım tamamen cıktıktan snra rtmeye başlar 😂 merakla karnın ne zaman. Buyuyecek dıyor hergun
merve21_ _kbranr_33 ayy hiç sorma ya benim eşimde hergün soruyor niye büyümüyor göbegin çıkmıyor diye çok sabırsızız ikimizde
Mylittlebaby Haftamdayım.halsiz ve hastagibi hissediyorum😥 Midemde bişeyler oturmuş sanki.bulantı da var.
aaoksuzoglu Ftsmrt00 daha gitmedim salı günü gidicez inşallah ama şunu merak edıyorum bebek görünür mü kalp atışı daha sonra ama salıya kadar 5 haftalık olucam bebek görünür mü kesenin içinde merak edıyorum😒
Gunayyy6 Bende 9+5 haftaligim hala mide bulantısı halsizlik uyuma hissi akıntı ara ara sol kasik ağrım devam ediyor 😘 bakalım en zaman geçer birsey olmasında 9 ay devam etsin 😍
aaoksuzoglu Gunayyy6 valla bende kasık agrısından korkuyorum okadar sık oluyo kı adet sancısı gibi nefes kesiyo
merve21_ aaoksuzoglu canım benim de oluyor doktora sordum normal dedi bide enfeksiyon da yüksek çıktı bende o yüzden de kaynaklanıyormuş