Duygu_ Aysen_10 doğum hikayeni okudum dua ettim sana güzel günler yakındır inşallah imtihan dünyası sabret🌸 Rabbim yavrunuzla huzurlu mutlu günler nasip etsin en kısa zaman kavuştursun🤲🏻
Elif_murat Serce bünye meselesi o biraz da ama bebeğinizin durumu normalmiş değil mi. Benim ondan çok daha öncesinde 1000 gr üstündeydi çünkü
Serce Elif_murat kesinlikle bünye meselesi ama biraz Boğaz’ı tutmak lazım bence çünkü bu aydan sonra daha hızlı kilo alımı başlayacak dikkat etmekte fayda var Allah’a şükür bebeğimin kilosu normal
Burcuveburcum aysemkaar Bünye meselesi herhangi bir rahatsızlığınız var mı onlarda etkiler 15 gün sonra doğurucam 8 kilo aldım toplam ilk kızımda da aynıydı herkeste farklıdır bende gebelik şekeri ve troid var fazla kilo almamam ve diyet yapmam gerekliydi
Esraaa45 Ne kadar yediklerime dikkat etmesem de sürekli biseyler yesem de kilo alamıyorum bende 😊 26 haftalık olduk ama 2 kilo aldım sadece ki şükür bebeğim haftasıyla uyumlu
Elmalipasta aysemkaar 26+5 5 bucuk kilo almışım şimdiye kadar 💃 o kadar sevindim ki çok kilo aldım sanıyordum inşallah doğuma kadar böyle devam eder 😊🤭
Yavuzum1202 Kardelen123 doktorunuz bısey dedı mı bende 21 haftamdayım daha almadım 1 2 kıloda verdim Yemen lzım bebeğin kan şekeri düşer kılo almamakta iyi degıl dedi benimde canım bısey ıstemıyor iştahsızım size bısey dediler mı