Sedahatun aysemkaar kilo postu açmak sizi daha çok üzer 😢 burada herkes azıcık kilo alıyor. Ben de haftama göre fazla kilo almışım doktor öyle söyledi, dikkat etmeye çalışıyorum inşallah biz değil bebişlerimiz alır kiloyu daha çok🙏🏻
Tubakrblt aysemkaar gülüm bende 18+2 haftaligim ve 10 kilo aldim hamilelikden önce cok inceydiysen normalmis ben doktoruma sordm ve gayet normal dedi yani endise etme bazilerin dedigi gibi sonradan yavaslior ilk basta cok alanlarin kilosu 😊
Ipekyucekan Bizde 32 haftalığız 4 kilo aldım toplamda tabi en son 2 hafta önce kontrolde tartılmıştım bebeğimin 2 haftada fazlasıyla büyüdüğünü güçlendiğini hissediyorum bu bana yansımış mı merak ediyorum açıkçası 😂😂
Zeynepmum Asli_1 valla brawo size ben daha 22. Haftamdayim 6 kilo aldım ve almaya da devam ediyorum hamur işi ve tatlidan vazgecemiyorum 😩😩😩
Aysen_10 aysemkaar 34. Haftaya kadar hiç kilo almamıştım ama stres sıkıntıli donemlerden geciyordum sonrasında doğuma kadar 10 kilo aldim, doğumdan sonra 1 haftada hepsi gitmiş oldu zaten bebekle 5-6 si gidiyor.Kendim kiloluyum zaten 88 ile hamile kalmıştım.
Duygu_ Aysen_10 34. haftaya kadar dikkat mi ettin almamaya yoksa kilolu hamile kalanlar pek kilo almıyor mevzusu doğru mu😁🙈
Filizak Robinronya bir sürü arkadaşım verdi vallahi 20 kilolar 25 kilolar emziren anneler daha çabuk veriyorlar
Aysen_10 Duygu_ Dikkat etmedim sıkıntılı bir dönemdi , iştahım yoktu yeme içmeyi zaruriyetten yapıyordum, akşamları bir şey yemiyordum çaydır kahvedir yanında illaki bir şeyler yenir ya o yoktu işte.
ikiprensesannesiii 29.haftamdayım 93 le hamile kaldım 4 kilo aldım şeker çıkınca diyet yapmaya başladım şuan 93 e geri düştüm bebek zaten sizden beslendiği için kilonun bebeğin gelişimiyle hiçbir ilgisi yok ☺️
Karakuzuu 24+1 deyim 57 ile kaldım ilk aylarda kilo verdim. Şuan da 57 kiloyum yani verdiklerimi aldım ancak. Şimdiden sonrası daha önemli bu haftalardan sonra daha çok alınıyor çünkü 🤦♀️🤦♀️
Duygu_ Aysen_10 doğum hikayeni okudum dua ettim sana güzel günler yakındır inşallah imtihan dünyası sabret🌸 Rabbim yavrunuzla huzurlu mutlu günler nasip etsin en kısa zaman kavuştursun🤲🏻