Ayy hayırlı olsun canım ❤️ İlk 3 ay çok önemli olduğu için bu dönemlerde ağır kaldırma kendini katiyen yorma bol bol su bol bol dinlen et ciğer ve et türlerini çok fazla tüketme ( A vitamini zehirlenmesi olabiliyor ) ve çok iyi pişmiş olmasına dikkat et kafein gazlı içecek fastfood kahve gibi içeceklerden de uzak durmanı tavsiye ederim çok canın isterse günde 1 kere içebilirsin onun haricinde çiğ ette toksoplazma bakterisi olduğundan dolayı çıplak elle dokunmanı tavsiye etmiyorum eldiven takabilirsin eline ve stres sinir üzüntü gerginlik kesinlikle bunlardan uzak dur bol bol salatalık karpuz vs gibi sulu meyveler sulu gıdalar almanda yarar var bebeğinin suyu bol olsun 😊 saç boyatmaya gelirsek ben boyatmıyorum tercih meselesi doktoruna danışıp boyatabilirsin kanaman lekelenmen olursa hemen doktorunla iletişime geç progestan’a başlatabiliyor düşük riski var ise şimdilik aklıma gelenler bunlar 🥰 Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve hayırlı olsun annişliğin canım ❤️❤️