gizzemozturk Iyi akşamlar güzel anneler😊 12+1 de doktor bebegin %80-90 erkeğe benziyor dedi böyle olup ileriki haftalarda değişen var mı bide kesin olarak kaçıncı haftada öğrendiniz 😊
Mirzaveben gizzemozturk iyi aksamlar banada 12. Haftada kiz dedi su an 16+2 yiz haftaya kontrolümüz var bakalim ne olacak bizde cok merak ediyoruz🤗
DidemYldrm gizzemozturk 11+6 erkek dedi 13+3 net erkek dedi 16+2 hala erkek pipisinin fotoğraflarını vermişti
Benhepbeklerim gizzemozturk Sanırım kız istiyorsunuz Allah gönlünüze göre versin. İlk oğlumda doktor 22.haftaya kadar kız dedi ama ben rüyam da erkek ile ilgili nesne görüp doktora kontrole gittiğim de inatla ben oğlum olacağından Emin’im deyip tepki verince tekrar baktı Ve oğlum olacakmış söyledi Öyle de oldu bence hepsi iyi değil bu konuda sizin hissettiğiniz önemli derim.
Hllcn 12 .haftamzdayken hem devlete hem özele gittiğimde % 70 kıza benziyordu 16. Haftamzda erkek olduğunu öğrendik 😊smdi tekrar değişecek diye korkuyoruz🙄💙hayrlsi diyelim😊evlat can o👣
gizzemozturk Hllcn benim icimden hep kız geciyodu ama yine de sağlıklı olmaları önemli olan😊 hayırlı bebişler olsun
EsenglevikErturan Bizde 11. Haftada öğrendik kesin erkek dedi 😍 şuan 16. Haftamdayım kız olabilir dedi bakalım bekliyoruz sağlıklı olsun da inşallah 🍼☺💕
gizzemozturk Benhepbeklerim hamile olduğumu öğrendiğimde hep kizim olacak dedim yani öyle hissettim tabiki erkek olsa da o benim dünyam ama kız çocuklarına ilgim çok başka 😊 Allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah 😊😍
SemaKendirli Benhepbeklerim şuan 20 haftalık hamileyim hep kız diyorlar ama ben de hep erkek hissediyorum rüyamda da hep öyle görüyorum aynı Durumu bende yaşıyorum ama erkek demediler ayrıntılı da acaba değişir mi daha net gözükür mü 🤔😇
gizzemozturk [bilinmeyen] bakalım bende heyecanla bekliyorum gönlümde kız olsa da sağlıklı olması en önemlisi 😊😊
Sevgim gizzemozturk ah canım bende aynı konudan muzdaribim banada 11+1de erkek dediler inşallah değişmez yarın gidicem eşim kesinleştirelim diyo ama yine erken anlamıyor 13+5olduk yarın yazarım değişip değişmediğini
gizzemozturk Sevgim bende sabirsizlaniyorum ama biraz daha bekleyip gitsem daha iyi olacak 🙈Rabbim gönlüne göre versin😊
ZeynepKara gizzemozturk 12. Haftamda erkeğe benziyo net bişey söylemem için 1 ay sonraki kontrolü bekleyim dedi 16. Haftamda oğlum olucağını öğrendim içimden hep kız geçiyodu ama ilk hamile kaldığımda rüyamda erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm rüyam çıktı hislerimde yanıldım 😂😂
gizzemozturk ZeynepKara bende rüyamda hem kız hem erkek bebek görmüştüm farklı zamanlarda ama ikiz de değil 😅😅 Hayırlısı olsun inşallah 🤗
Seyma53 gizzemozturk banada 12.haftamda yüzde 90 erkeğe benzettim demişti doktorum şuan 22.haftamdayım kesin olarak oğlum oluyo cnm 🙂 erkek dediyse sonradan değişme ihtimali çok düşük 👍
gizzemozturk Seyma53 Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimizin de 😊 ama nedense hep bi taraf ağır geliyo bende ağırlık kız 🙈
Tubafatih İyi akşamlar anneler bende özele gittim 14 haftalıktı ultrasonda 15 gözüküyor doktor %90 erkek deri sonra bi daha erkeğe benziyor kordon değilse dedi bacaklarını çok açmıyor dedi bilmiyorum acaba bu haftalar net mi yoksa yine gidelim diyor eşim