Demirleblebi Nur___ amin🙏🏻 Dediğim gibi o haftalarda dönmüştü 2 hafta sonra detaylıya gittik geri dönmüştü. Bir sonraki ultrasonda nereden çıkacak bende bilmiyorum. İçerde parti veriyor cimcime. 💃
Demirleblebi Fasulyem22 aslında kilo kontrolü yapmak istiyorsan akşam hatta genel olarak meyveden uzak durmakta fayda var. Bana Doktorum daha ilk haftalarda demişti meyve hamilelikte o kadarda fayda sağlamaz boşa şeker kilo demişti. Ceviz kuru kayısı falan yemek lazım ama onuda bir kaç tane falan.
Senalii Buseazad Ama her şey git gide pahalanıyor. Ben bunu düşünerek bir ay önce indirimden aldım bebek arabasını. Nasılsa lazım alınacak diye. Gün gün takip ettim gittikçe zamlanmaya başladı aldım ben de
Glydn Demirleblebi dönmesi için erken değil mi hele o hafta iyice küçüktür demek gerçekten hareketli. Peki dönüşlerini hissediyor musunuz
Demirleblebi Glydn hissediyorum. Ben 17. Haftadan beri her hareketini hissediyorum. 19. Haftadan beride baya dışarıdan tekmeleri belli oluyor. Babasına gündüz video çekip atıyoruz. Sabahları kızımızın hareketine uyanıyorum. Doktorda dedi maşallah durduğu yerde durmuyor ultrasonda bir yerine bakana kadar uğraşıp duruyor.😂😂
Fasulyem22 Ya çok saçma olucak ama bende kasım annesiyim o yüzden kendimde hak olarak görüyorum 😎😎 saçını sabunla yıkayan varmi bu sac bir sabuna ne kadar sürede alışır acaba
Nur___ Fasulyem22 sağlık açısından mı sabunu tercih ettin, bi kaç yıkamaya alışır heralde belki biraz sert olabilir 🙆
CerenAkbulut Meryemaaa valla açıkçası zor oldu fakat mecburdum, Amerikaya geldim doğum için. 28. haftadayım. Koridor kenarında oturup devamlı tuvalete kalktım, yürüdüm falan, bir şekilde vakit geçti.
Fasulyem22 Nur___ evet kimyasal kullanmaktan biktim şampuanların içinde çok kimyasal var ya üzülüyorum 😊 defne sabununa başlayayım dedim 1 hafta her gün saçımı onunla yıkadım. Tabi sertleştirdi ama hiç dökülmuyordu ama alışmadı saçım. Şampuanla geri dönmek zorunda kaldım
Nur___ Fasulyem22 yani anladım cnö, çünkü benm saçım sampuanda bile sert oluyor ki sabun düşünemiyorum ama tabiki sağlık için 🙄
Glydn Demirleblebi aa çok erken hissetmişsiniz hareketleri de ilk gebeliğiniz değil o zaman. Benim kızım da öyle hareketli olsa keşke o kadar sakin ki sadece pıtırtılar 28 hafta oluyoruz hala adamakıllı bi tekmesini hatırlamam🤷🏻♀️