Betzm Demirleblebi allah razı olsun canım çok sağol evet çok güzel ama zor sonuda güzel olsun inşallah yolun sonuna geldik artık 🙏🙏🙏
Serce Nur___ öyle valla Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de 10 gün önce 10 gün sonra ne fark eder
Demirleblebi Fasulyem22 yok açıkmıyorum arada bir meyve falan yiyorum o kadar. Son bir aydır özellikle azıcık bile fazlasını kaçırsam akşam resmen patlayacak gibi oluyorum. Ama sabah 8’de ölümüne açıkmış uyanıyorum gece yemeyince (:
Ozge69 Glydn kendi rahatsizliklarim var canim o yuzden zorun lu normal dogum benim saglim icin skntili durum olurmus o yuzden riske atmak istemedik sezeryana karar verdik doktorumla berbaer
Fasulyem22 Demirleblebi bende doktor biraz fazla kilo almissin diyince daha sağlıklı yiyeyim diyorum ama mesela saat 11 gibi fındık yada meyve yetmezsem midem ağrıyor birde süt tabiki
Demirleblebi Glydn ben şimdi 25. Haftadayım. O ağrılar olduğunda 22. Haftaydı ve bebek dönmüştü. Ama benim kızım biraz fazla hareketli tekrar geri döndü sonradan. Ama o şiddetli ağrılar başladığında ultrasonda dönmüş görünüyordu.
Demirleblebi Ozge69 benimde zorunlu sezaryen. Bana da şimdilik 20 Kasım civarı dendi ama bakalım. Duruma göre 38. Haftada alacak doğuma .
Demirleblebi Fasulyem22 aslında kilo kontrolü yapmak istiyorsan akşam hatta genel olarak meyveden uzak durmakta fayda var. Bana Doktorum daha ilk haftalarda demişti meyve hamilelikte o kadarda fayda sağlamaz boşa şeker kilo demişti. Ceviz kuru kayısı falan yemek lazım ama onuda bir kaç tane falan.
Meryemaaa CerenAkbulut nasıl geldiniz o kadar yol merak ettim ☺️ genelde iki saatte bir yürüyün derler ya ☺️ ve bir de kaç haftalık hamilesiniz ?
CerenAkbulut Meryemaaa valla açıkçası zor oldu fakat mecburdum, Amerikaya geldim doğum için. 28. haftadayım. Koridor kenarında oturup devamlı tuvalete kalktım, yürüdüm falan, bir şekilde vakit geçti.
Glydn Demirleblebi dönmesi için erken değil mi hele o hafta iyice küçüktür demek gerçekten hareketli. Peki dönüşlerini hissediyor musunuz