Deletedmom133 FatoSemi evet şeffaf çok değerli 1 damlası bile hastanede ağzını çok azmadı ama hep akıttım içsin diye 😀
Sinemokcu FatoSemi evet canım oluyo bende 27 haftaligim akiyo benim ki farkında varmıyorum süt kanalları geniş olduğu için sanırım akiyomus böyle sıkmamaya dikkat et sen
Tashasret Ben de de oluyor hatta sabahları uyandığımda atletim felan leke oluyor çok süt gibi de değil biraz şeffaf gibi acaba ara ara akması sütün kalitesini düşürür mü 😱
Senazencir Tashasret benim ki hiç öyle akmadı sadece bazen bakınca ucu nemli duruyo o kadar leke bırakacak kadar gelmedi sende uğraşıyosan eğer ucuyla ondan süt durmuyodur dikkat et
Ebiyim Ya ben de 32. Haftadayım ama benden de hiç gelmedi şimdiye kadar acaba bu sorun mu? Doktora da sormadım hiç ya
Senazencir Ebiyim herkesten gelecek diye birşey yoktur merak etme şimdi gelmiyor olması doğumdan sonra da gelemyecek anlamına gelmiyor
Senazencir sevgitekes ben çok zayıftım 80 beden destekli dolgulu giyiyodum çamaşırı şimdi maşallah mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum 90 beden dar olmaya başlıyor çok büyüdü inşalşah sütüm olırda büyüdüğüne değer
Deletedmom0043 FatoSemi normal canım endişelenme vucudun kendini hazırlıyor 😊 ama sıkma akarsa aksın göğüs pedi falan kkullan
360604 Deletedmom0043 bende 15+5 haftalığım dediğiniz gibi beyaz pamukçuk gibi şeyler var üzerinde geçen duştan sonra çok kaşındı sıktım şeffaf bir şey aktı ama o kadar hoşuma gitti ki merak ediyorum var mı diye birkaç kez daha sıktım bir sorun olmaz değil mi Doğumu tetikliyor deyince korktum ya 🙄😕
Deletedmom0043 360604 benimde öyle oluyor beyaz pamukçuk amahiç sıkmadım . Sende sıkma dediğin gibi erken doğumı tetikleyebilir bir defadan bişey olmaz aklına takma ama bundan sonrada yapma 😊
360604 Deletedmom0043 İNŞAALLAH olmaz ya çok takıntılıyım her şeyi kuruntu yapıyorum bir defa değil bir kaç defa sıktım tedirgin oldum 😊 Siz kaç haftalıksınız
Deletedmom0043 360604 17+1olduk biz, yok yok korkma bebek öyle pıt diye çıkacak değil ama sen yinede bundan sonra sıkma 😊
denizkoklu Benim de hastaneye yatış yaptığımda akmaya başlamıştı. Tavsiyem sütleri sağıp süt saklama poşetiyle buzlukta saklamanız. Çokkk değerli o ilk sütünüz
Rbs111 denizkoklu çok yanlış bir bilgi veriyorsunuz. Şuna göğüsten gelen süt sağılırsa rahim bunu uyarı olarak algılar ve doğum başladı kabul eder. Erken doğuma yol açar. Asla sağılmamalı