sevval55 Cemilegoker daha onceden yumurtlama gorduyseniz bu ikincisiyse eğer hamilelik işte. Ama bu ay ilk kez çift çizgiyse anca yumurtlama doneminiz. En ucuzlarından bir test yapsanıza gebelik
Senagg Cemilegoker benimde böyleydi adet günümde ovulasyon. 2 gün sonra kan verdim ama çıkmadı. Her ihtimale karşı bi kan tahlili verin çok ümitlenmemekte yarar var canım. Çünkü adet günü de lh hormonu yüksek oluyor
Cemilegoker sevval55 evet 5 Ağustos ta yumurtlama oldu şimdi adet olmam gerek olmadım daha lh 3 gündür bu koyulukta çıkıyor.ama beta da cikmadi
Cemilegoker Deletedmom2224 evet canım gevelik değilse yine yumurtluyorum.5 ağustosta ovulasyon oldu cunki
3melekannesi Cemilegoker burada görmüştüm lh daha hassas olduğu için gösteriyomuş gebelik testinden daha garantiymiş yani bekle bir kaç gündaha yine test yaparsın
Cemilegoker 3melekannesi canım dün akşam sadece bacaklarının eklem yerinde ağrı vardı hatta uyutmayacak şekilde kotuydu
3melekannesi Cemilegoker geçen akşam banada oldu eklemlerim nasıl ağrıyodu bebiş vardır die ağrı kesicide içmedim