Happy46 ZeynepKrc ikinci çocuğum için gidiyorum ilk doğumumuda gönül hanım yaptırdı kesinlikle normal doğumdan yana sayesinde çok rahat bir Doğum yapmıştım 😊bence gayet Güler yüzlü bir kadın alanında başarılı.
Minikmucizemyolda Eminegul89 bende nereida hanima gidiyorum enerjisi iyi ama muayenelerde beni tatmin etmiyor. Pek bir sey anlatmiyor oysa ki ben ben soru sormadan doktor anlatsin istiyorum. Bu yönden kafam cok karisik :(
Minikmucizemyolda Merve nereida hanima gidiyorum ancak degistiricem Işìk hanim ve gönül hanim arasindayim. Işik hanim ultrasonda detayli anlatiyormu? Benim ilk gebeligim doktora gidince ben soru sormadan doktor bana anlatsin istiyorum
Merve Minikmucizemyolda yani tabi anlatıyor her şeyini gösteriyor. Çok çok çok memnunum ona doğum yaptım hala görüşüyoruz. İlk baş biraz soğukmuş gibi geliyor ama tanıdıkça çok başka
emir90 Selamlar zaman biraz gecmis ama belki yardimci olabilen olur. Reyap ta kendi dr unuza yaptrdgniz ikili testten memnun kaldniz mi? Dr um mehmet alicik genelde perinatolog yaptigindan emin olamadim
emir90 Cigdem0707 Altan bey in ozel muayenahanesi var smdi ama ikili de verilen kan testini orda veremiyormussun siz nasil yaptirmistiniz kan verme kismini?
emir90 Cigdem0707 bif de Mehmet bey Altan bey e gitmenizi nasil karsiladi? Cunku kendim de yapablirim ikili testi demisti.