Ezgi90 Ben de Mehmet beye gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan. 120 TL gibi bir fiyat verdim diye hatırlıyorum ikili test için..
Merve Eylulmom o zaman fatura almasanızda olur. Ben öğretmenim. Fatura almazsam doğum öncesi izin ve sonrası izin rapor paramı alamayacaktım
Eylulmom Merve söyle aslında çalışmıyorum ama sigortamı eşim yaptırıyo evdeyim şuan çalışıyormuş gibi sigortam yatiyo yinede sıkıntı olur mu ?
Merve Eminegul89 vAlla aklınızda şüphe varsa Işık Özandaç’ı öneririm. Canım doktorum 10 kere hamile kalsam onunda da ona giderim o derece memnunum.
Minikmucizemyolda Merve nereida hanima gidiyorum ancak degistiricem Işìk hanim ve gönül hanim arasindayim. Işik hanim ultrasonda detayli anlatiyormu? Benim ilk gebeligim doktora gidince ben soru sormadan doktor bana anlatsin istiyorum
Eylulmom Merve hayır. Öyle bi rapor almadım çalışmıyorum ki sadece çalışıyormuş gibi gösterdik sigortam olsun diye eşimin yok çünkü sigortası
Merve Eylulmom tamam o zaman sizin sgk’dan emzirme ve doğum yardımı dışında alacağınız bir ücret yok. Fatura almadan da doğum yapabilirsiniz
Merve Eylulmom çalışmadığınızı anladım ama 32. Haftada çalışamaz raporu alıp sigortalı gösterildiğiniz yere bunu verseydiniz ve onaylansaydı sgkdan toplu bir para alabilirdiniz. Hem doğum oncesi hem sonrası
Eylulmom Merve yani sizce indirim istiyim mi 150 tl gibi bi indirim di fatura almasamda olur şimdi dimi
Eylulmom Merve sigortayı 31.haftada baslattik yeni oldum sigortalı zaten alamazdım galiba o parayida hamileligimin en.basinda yapsadiydim kendimi sigortalı belki sizin m dediginiz o ödemeyi alabilirdim dimi 😏
Eylulmom Merve aynen hep aklımdaydı acaba fatura almasam süt parası anne hakkı falan o paraları anlamiyo muyum diye
ZeynepKrc Ya reyapta samimi doktor tavsiyesi edebilecek var mı ultrasonda iyi bakan pozitif doktor. Diler hanıma gidiyordum gitti. Gönül hanıma gittim o da çok soğuk.
Happy46 ZeynepKrc ikinci çocuğum için gidiyorum ilk doğumumuda gönül hanım yaptırdı kesinlikle normal doğumdan yana sayesinde çok rahat bir Doğum yapmıştım 😊bence gayet Güler yüzlü bir kadın alanında başarılı.