Ngr55 ben çok çabuk yorulmaya başlamıştım nefes nefese kalıyordum en ufak bi iş yaptığımda. Sürekli kendimi halsiz ve uykulu hissediyordum çok ufak bel ağrılarım başladı sonra yine de anlam veremedim en son mide bulantısıyla uyandığımda hamile olduğumu hissettim o gün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 😍😊

5+3 🙈♥ 10 gün sonra ultrasonda görücez inşallah 💐

Ebruucum karın ağrım oldu benim regli olucakmışım gibi kahverengi Akıntın gelirse hemen hastaneye git.

RRR inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz kasık ağrım olması normal ama hemen içime korku oluyo bi an önce aylar geçsin istiyorum diken üstünde gibiyim 😬😂

• RRR bunu yanıtladı.

6+2 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllaaah 😇😍😍

Semakrkmz. Ay sen mı ben mı ya bı buyuse de korkularım gıtse diyorum sanırım dogmadan bıtmeyecek bu tedırgınlık 😂

DuyguGkgz bende de kasık ağrısı karın şişliği var bel ağrısı da var ama dün yaptığım temizlikten de olabılır dıye düşünüyorum 🤭

RRR benim 5+3 de kese gözüktü. 6+2 de kalp atışını duyduk kişiden kişiye değişiyormuş doktor bebeğiniz erkenden canlanmış dedi bize herkes için hayırlısı olsun 😊

• RRR bunu yanıtladı.

Mihribank. Banada 6+3 de duyarız ama bır hafta daha sabırlı olalım net olsun dedı bende acıkcası erken gdıp korkmak ıstemıyorum o yüzden ıkı hafta beklıycem 😄😍

Mihribank bende 5+2 de gördüm keseyı cok da merak ediyorum kalp atısını 😍

RRR ben dayanamayıp gitmiştim bana doktor 5 haftalıkken bile az birşey canlanma var demişti ondan gitmiştim. Bekleye biliyorsanız bekleyin kesin duyarsınız o zaman😊

• RRR bunu yanıtladı.

Bende geçen hafta kan verdim 520 çıktı muhtemelen 4 haftalık inşallah yarın keseyi görmeye gidicez 🙂