RRR hayirli olsun keseyi karindan ultrasonla mi yoksa alttan mi gorebiliyo beş haftada benim nasipse ikinci ama hiç bisey hatırlamıyorum bu konularda😊

• RRR bunu yanıtladı.

ben adetime iki hün vatken kan verdim 17 çıkmıştı

Benimde 6+3 kese gözüktü ama bebek gözükmedi daha kese varsa bebekte vardır dimi 🙄

0619 7 olunca kalp atisina bakiliyo o zaman kesin oluyo kalbi duyunca ama su an yok demek degil belkide kalbi de atiyo ama dapper cihazlari duymuyo sadece 😄

ressamanne_ hayır canım 5+1 ken muaynem vardı keseyi gördük martın başında gidicem kalbi duymaya 🙂

6+1 iz şükür maşallah hepimize 😇 miğde bulantısı arttı uyku arttı 😇 akıntı 😕

Kızlar bu düşük riskini doktor kendi kendine mi söylüyor yoksa kanama filan olup gidince mi. Şuan yeni olduğu İçin düşük riski çok diyorlar

0619 sen dikkat et moralini bozma bana da diyorlar öyle

Selamm ultroson hesabına göre 7 haftalığız şuan bizde 😍😍

0619 ben gittiğimde sormadan düşük riski olmadığını kesenin düzgün olduğunu söyledi size doktor mu söyledi düşük riskinin olduğunu

Ayyyy bende yeniyim 5+4 haftaya kalp atisini duymaya gdcez kizlar rabbim kucagimiza saglikli sekilde almamizi nasip etsin

DuyguGngr O zaman doktor dışındakilerin söylemleriyle hiç moralini bozma canım sen yine dikkat kese göründüğünde zaten gerekli bilgilendirmeyi doktorun yapar inşallah bi sıkıntı olmaz