yeni hamişler
Bende 7+3 😊
Bende 10+2 💕
8+3 ☺
DuyguGngr 3 haftalıkken ögrendim 5. Haftamda tam belli etti kendini uyku aşırı olmaya başladı keseyi görünce büyümeye başlayınca özellikle akıntı çok oluyor gaz falan annesi daha fasulye kadarlar hatta küçükseniz mercimek kadar 😇 oyy sağlıklı gelsinler inş
Ben de 5+2 keseyi gördük 😊 haftaya cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz 🤰🏻
beee 7+5
İyi akşamlar kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza almayı da nasip etsin Allahım inşallh 🙂
Hamilelik belirtileriniz nelerdi ? Hepiniz yeni hamişsiniz belirtileriniz çok taze. Bende hiç bi belirti yok denecek kadar az
Bende cok normal kasik bacak agrisi ve idrara cikmaydi sanki bugun mide bulantisi var gibi gibi 5+4 deyiz haftaya kalp atisini dinlemeye gdcez
Bende 5+1 im. 2 gün önce bhcg değerim 3955 di. Ama bugün inanılmaz bel agrım var. Yerimden kalkamıyorum. Salı doktora gidecegım kontrole ama panik oldum. Doktorum ilaç alma dinlen dedi ama düşük vs olur dıye panik oluyorum 😔
Ngr55 ben çok çabuk yorulmaya başlamıştım nefes nefese kalıyordum en ufak bi iş yaptığımda. Sürekli kendimi halsiz ve uykulu hissediyordum çok ufak bel ağrılarım başladı sonra yine de anlam veremedim en son mide bulantısıyla uyandığımda hamile olduğumu hissettim o gün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 😍😊
5+3 🙈♥ 10 gün sonra ultrasonda görücez inşallah 💐