elifokka Uyuyodum az önce çişimi kaçırmış gibi hissettim çok az ıslaklık vardı peçeteye çok açık pembe kan geldi şuanda hafif hafif adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı napiyim hastaneye mi gideyim evde mi bekliyim
Rumeysa52 elifokka benim doktorum kanama su gelmesi sancı sıklasması vs durumlarda hemen gel dedi 🤷🏻♀️
Bebegim1 elifokka yarın doktorunuzu arar durumunuzu anlatırsınız içiniz rahat etmezse gidin bir görünün ama nişan ise bebek hemen doğacak demek değil, yakın zamanda olacak bildirimini veriyormuş.
Kfkf elifokka canısı nişandır o ama sancı hangi Aralık da bende evde daha rahat sancı cekilir şıklasana kadar gitme hastanede uzaksa ama gidebilrsin mutlaka duş al gitmeden
DnzNhr Bence hemen gitme duşa gir hazırlığını yap 🥰 sakin sakin evde sancını takip et 5 dk bir sancıya düşerse yavaş yavaş çıkarsın hayırlı doğumlar cnm 🤗❤️
Esramese elifokka ben nisanim geldiktrn 2.5 hafta sonra dogum yaptim o yuzden diyorm genede sen bilirsn
Esramese elifokka zaten evdeki sancilar burda anlatildigi gibi aman bn ölüyorum havasinda degil bosluk ağrısı gibi hatta dogumhanedeki sancinn yaninda sinek ısırığı cok canimi acitmiyor diye dusunup cokta bekleme evde 5dakikada 1e düşerse git
Ebiyim Nişandan çok uzun süre sonra doğum yapan çok var. Sancıları takip edin siz 5-10 dakikaya düştüğü zaman gidin bence de. Boşuna devlet madem yorulmayın oralarda temiz temiz evinizde geçirin bu süreci.
SemaNurSoy97 elifokka 5 dakika aralıktaysa ve suyun geliyorsa bide kakan gelmiş gibi hissediyorsan hemen git
elifokka SemaNurSoy97 suyum gelmedi açık pembe kan geldi büyüğüm varmış gibide hissetmiyorum daha ama doğum sancısı olduğuna eminim diğer ağrılarıma benzemiyor gerçekten adet ağrısı gibiymiş belden giriyor
SemaNurSoy97 elifokka aynen evet belden giriyor bazen kimsi sancıya dayanıklı oluyor bilmiyorum yine sen bilirsin
Reyhanzeynep elifokka bence ihmal etme acı eşiğin yüksekse hissetmezsin hemen git doktora hastanede uzakmış riske atma hayırlı doğumlar darısı başımıza🙏
SemaNurSoy97 elifokka kız sen çık hemen evden hastane çantanı da al 4ü dk diyorsun o 4ü dk içinde daha ne olur bilinmez git en azından bakarlar benim kuzenin aynı öyle bel ağrısı vardı 8 cm açıklığı vardı