Kurtum MustafaNurdange peki silik olan çizgi sonradan kayboldu mu. Bu durum önemli. İkincisi evde ovülasyon testin var mı bununla ilgili de bi yöntem var. Üçüncüsü özele gidersen veya özel aciline gidersen bi saati bulmadan çıkıyo. Ben özelin acilinde 20 liraya yaptırmıştım. Pazartesiyi beklemek zor ondan diyorum.
Sonay MustafaNurdange benimde oyle olmuştu doğrudur. Hamile olabilirsiniz . Bitane daha test alsaydınız ben oyle yapmıştım. Ayrıca benim adetime 7 gun vardı silik çıktı ikinci çizgi iki gun sonra tekrar Yaptım tam çizgi çıktı . Allah gönlünüze gore versin ☺
Nursem MustafaNurdange Ben adetime 2 gün kala normal bir test aldım. 2 adet hemde tanesi 2.5 tl idi başkada yoktu olduğum yerde 😂 evde kızlar varken yapmıştım eşim yoktu. 10 dk bekledim bişey yok yarım saat bekledim bişey yok attım çöpe. Kızlar gitti yatmadan bir bakayım dedim silik çizgi 😂 testler çok yanıltıcı ve bozuk olan testte genellikle çizgi çıkmıyor. Çıktığına göre hamilesindir. İnşallahda hamilesindir canım 🙏🏻
gizemmm Bende de ikinci silik çıkmıştı ama iki kez yaptım aynı testi sonra bi daha baktım 🙂 bi de bekle sabretmek zor ama ben doktora 3-4 gün sonra gitmiştim iyice netleşsin diye Gittiğimde kese göründü direkt
MustafaNurdange Annebebeked anlamadım ki şimdi gene yaptım ikincisi silik çıktı ama kahverengi leke geldi bir damla sanırım adet olcam karnımda agrıyor 😓😓
Annebebeked MustafaNurdange kahverengi şekerleme için bazı doktorlar normal diyorlar sen gönlünü ferah tut 🙏💕
Yaseminyhyh MustafaNurdange ben hamileligimi ole ogrendm canm bi cizgi bariz belirgin dgeri silik ti kan testi yaptrdm iki uc gun sonra o zmn 5 haftalkmisim
Dmlsnmzz MustafaNurdange pazartesıyı bekleme gıt bı hastaneye kan testı yaptır bence 😬😬ben ıdrar testı yaptım ıkı cızgıde belırgın cıktı guvenemedım hemen kan testı yaptırmak ıcın 2 hastane gezdımm ıcını rahatlatmak ıcın gıt yaptır bence🤷♀️🤷♀️
Busranagme MustafaNurdange erken gebelik testi alsaydın pahalı olandan . Bence adetin gecsin oyle yap .
GokhanYaylkan MustafaNurdange bende adetimden önce sadece his doğrultusunda alıp yapmıştım ikinci silik çıktı hep sonra kan testi yaptırdım yarım saat sonra çıktı gebeydim ama ultrason da görünmedi ama adetin geçsin bir belki dış gebelik de olabilir demişti 15 gün sonra gel dedi gittim görünmüştü çok şükür 😊🙏🏼🙏🏼
GokhanYaylkan MustafaNurdange valla hatırlamıyorum ama baya düşüktü benimde şuan 19+5 hani o yüzden ne desem yalan olur ama benimde seninki gibiydi ya 2.97 falandı galiba
GokhanYaylkan MustafaNurdange birde folikasit kulanman lazım bunu hamile kalmadan önce başlaman lazım canım hamile olsanda olmasanda