aaoksuzoglu Sakın ümitsizliğe kapılma canım ben 3 senelik evliyim ve polikistik over hastasıyım ilk evlendıgımde hamile kaldım sonra boş gebelikmiş kürtaj oldum ve 3 senedir gitmedıgım yer kalmadı tedavi için ama olmadı.Ve dün içime bişey doğdu hamilesin diye test yaptım pozitif sonra kan testıne gittim 562 cıktı degerım dört haftalık hamileyim yani rabbim istedıkten sonra olur☺️
Makarna Merve20 hayır canım yıllardır çok düzensiz adet görüyordum. Ben saraçoğlunun bal, polen, arı sütü, propolis karışımını kullandım. Onun faydasını gördüğümü düşünüyorum
Ozgemlym Merve20 canım bende pko luyum ovülasyon testi 2 ay kullandım olmadı sonra regl gecikti uzun zaman sonra sancım vardı yumurtlama mı acaba dedim test bi anda çift çıktı ama anormal derece de hızlı bi gariplik vardı ve sonra gebelik testi yaptım şuan 27 haftalığız 😊 tedavisiz olmaz demişti doktor ama çok şükür 🙏 oluyormuş yumurtlama takibinde ve testte ben başarılı olamadım ama çok var başarılı olan
berna_yvz Bende pcoluym canm her zaman adetlerim düzensizdi en erken 35 günde bir adet olurdm bazen 60 gün olmadığım bile olurdu😣 bir ay adet söktürücü ardından klomen kullandm ama hamile kalamadım. Ertesi ay hastaneye gitmek için zamanım olmadı çalıştığımdan dolayı o ay hamile kaldığımı öğrendm allah nasip etti çok şükür 21+5 hamileym şuan 😊