Deletedmom0043 Miniksusam bende öyleydim doktorum içebildiğin kadar sade soda iç demişti 5-6 kaötane içebilirsen günlük. Ama ben 2-3 soda içiyordum bide her öğünde 4-5 bardak ayran içiodum
SumAsel Miniksusam Ben de ilk 3 ay çok zorlandim su içerken , onun yerine karpuz, salatalık gibi şeyler yedim su yerine geçsin diye . Meysim mevvelerinden araştırıp yiyebilirsin su ihtiyacını gideren.
Tazeanne0134 Miniksusam kuzum ben 7+3 'den 14-15.haftaya kadar doğru düzgün su içemiyordum 1 yudum 1 yudum ama benden sana tavsiye yemeklerden önce iç ya da yemekten 1 saat falan sonra ama lıkır lıkır değil yavaş yavaş oda mide bulantısı yapıyor çünkü
fadimdurmus Miniksusam bir bardak iki bardak bianda içeceğine yudum yudum içmeyi deneyebilirsin kendini içemiyorum içemiyorum die zorlamamalısın yudum yudum bir bardağı içmeye çalış
Deletedmom0043 Miniksusam ben beşinci ayına girdim suyu da hep yeterliydi sen gidene kadar benim dediğimi yap havalar çok sıcak suyun eksilmesin 😊
Arymy Ben de içemiyordum özellikle aç karnına kusuyordum direk. Midem düzelinceye kadar tok karnına çok midemi bulandırmadan azar azar içiyordum.
Miniksusam Arymy bende aç karnıma zaten içemiyorum tok karnınada ilaç yutarken içebiliyorum oda midemi bulandırıyor işte 😔
MCY Genelde ben zencefil karanfil limon yapıyorum iyi geliyor zencefil ve karanfilide deneyebilirsin 😊
kertenkeleannesi Deletedmom0043 bir ortak yanımız da su ozaman😂😂 hiç içemiyorum soda hiç denemedim nasıl geldim buralara bilmiyorum korkudan ölüyorum aklıma geldikçe ama suyu gördüğüm an kusmaya başlıyorum ne olacak böyle
Gizemnaz_ Bi tane küçük hobyy çikolatalar var ondan ye o sana bol bol su içirir ben günde 3 litreyi geçiyorum evde hareket ediyorum terliyorum ve su içmeye devam ediyorum
Muazveannesi Miniksusam ben zorla içmeye çalışıyordum. Öyle ki ağladığımı hatırlıyorum su içmek istiyorum diye.
Tazeanne0134 Miniksusam Valla tatlım ben bazen korkuyordum bile su içmeye inan ama yudum yudum yavaş yavaş içiyordum hele ki şimdi yaz kesin iç.en lazım ne kadarlıktın sen