elifeyy gozdeak kendi fikrim erken Doğum riskim var ve ağda kesinlikle göbekten kendi kendime uğraşmaktansa. Bide jilete göre daha uzun temiz kalınıyo.
gozdeak elifeyy haklısın cidden ama bilmiyorum zarar vermekten çekiniyorum galiba benim canım acıyınca onunda acıcak gibi geliyor ve o kadar hassasım ki kollarımı bile aldırırken ağlıyorum :(
elifeyy gozdeak tabi dayanamıyorsan ona bişey diyemem ben öncedende ağda ya alışığım belki ondan çok bi korkum yok , Venüs’e güzel diyorlar aslında hiç kullanmadım ama
gozdeak elifeyy güzel temizliyor ama bir ağda değil tabiiki ☺️ Bu tüy dökücü kremler zararlımı pekii şuan bizim için ?
elifeyy gozdeak Onu da hiç kullanmadım ama tüy dökücüye göre jilet daha iyidir diye tahmin ediyorum sonuçta kimyasal yok
Deletedmom3 Mutluhamis madecasol veya sudocrem surseniz iyi gelir buyuk ihtimal agda cok sicak oldugu icin yakmistir
Mutluhamis Deletedmom3 ya evde yoktu onlardan eşimde çalışıyor zeytinyağı sürdüm mustela pişik kremi var işe yarar mı ki bilemedim
Mutluhamis Mutluhamis zeytinyağı sürdüm silverdin vardı evde bide ondan sürdüm ama silverdin hiç Bi işe yaramıyor tavsiye etmiyorum inşallah geçer ya çarşamba doğum yapıcam
Mutluhamis gozdeak temizlik açısından kesinlikle öneriyorum ben ayda bir yaptırıyorum diğer türlü jiletle 3 günde bir çıkıyor aslında 2 kere aldırdıktan sonra alışıyorsun zaten anlayacaksın 30lu haftalarda asla göremeyeceksin altını
Mutluhamis Ecrinbzkrt ya kuaföre de laf söylemek istemiyorum benm tenim de hamilelikten hassas olabilir 2. Kez böyle oluyo
Ecrinbzkrt Mutluhamis benım normaldede hassas orası şişmese bile yanıyo kabuk baglıyor kremle gecırıyorum bende
Mutluhamis Aybuke42 kendiliğinden mi geçmesini beklediniz peki yürürken fln çok yanıyor wc de özellikle
Aybuke42 Mutluhamis evet çunku dokunamıyordum bile. Ama ben yıllardır jiletle alıyordum. İlk agdam oldugu için oyle oldu sanırım
Mutluhamis Deletedmom3 zeytinyağı neden tavsiye etmiyorsunuz anlamadım bende iyi gelir dedim doğal ya :(