Mutluhamis Kızlar merhaba ağda yaptırdım afedersiniz ama vajinamın yan dudakları çok şişti ve yanıyor sanırım tahriş oldu Varmı bilgisi olan? Zeytinyağı sürdüm iyi gelir inş çarşamba Doğumum var geçmesi lazım bu şişliğin canımda çok yanıyor önerilere açığım 🙏🏻
Ecrinbzkrt Mutluhamis benımde öle oluyor şişmiyor ama yanma oluyor sonra kabul bağlıyor ben bol suyla yukayıp bepanten suruyorum günde 2 kere rahatlatıyor cnm ıstersen dene
FSCMK Mutluhamis pudra dök bebek pudrası birde çamaşır giyme geçer hemen benimde olmuştu ben pudra döktüm bol bol birde vazelin varya oda iyi geliyor
elifeyy Mutluhamis 26 hFtada gittim en son aynen şişti bnm de sudocrem var ya eczaneden al sür ikinci gün bişey kalmadı
Smnl Mutluhamis en son gittiğimde Benim de şişme oldu madecasol sürdüm bi de dayanabilirsen buz tut biraz ertesine güne geçmişti.
Ecrinbzkrt Mutluhamis cok hassas sanırım bi dene bepantenın zararı olmaz cok gecmıs olsun inş doguma kadar geçer
Mutluhamis FSCMK yok sürmem zaten kuaför yüzünden tahriş oldu bence nasıl geçecek bilmiyorum canım çok yanıyor
Dorukunannesi95 Canim benim de böyle tahriş olmuştu çok hassas cildim kayinvalidem bana yanik kremi sür demisti sürdüm ertesi gün hepsi geçmişti
Mutluhamis Mutluhamis zeytinyağı sürdüm silverdin vardı evde bide ondan sürdüm ama silverdin hiç Bi işe yaramıyor tavsiye etmiyorum inşallah geçer ya çarşamba doğum yapıcam
Mutluhamis Ecrinbzkrt ya kuaföre de laf söylemek istemiyorum benm tenim de hamilelikten hassas olabilir 2. Kez böyle oluyo
Aybuke42 Benimde şişti hatta 1 hafta boyunca naptıysam geçmedi balon gibi olmuştu oralar hiçbişey fayda etmedi
Mutluhamis Aybuke42 kendiliğinden mi geçmesini beklediniz peki yürürken fln çok yanıyor wc de özellikle
sssibel Mutluhamis Yeşil Arko kremler varya yağlı olan onlardan sür bol bol, bir iki güne bişey kalmaz inş. Çok geçmiş olsun.
gozdeak Pekii ağdayı öneriyomusunuz ben cesaret edemiyorum şu aylarda 26 haftalık oldum bunun başka bi çözümü yok mu zaten yeterince hassas heryerim venüs kullanıyorum şuan ama hiç memnun da değilim :(
elifeyy gozdeak kendi fikrim erken Doğum riskim var ve ağda kesinlikle göbekten kendi kendime uğraşmaktansa. Bide jilete göre daha uzun temiz kalınıyo.
Mutluhamis gozdeak temizlik açısından kesinlikle öneriyorum ben ayda bir yaptırıyorum diğer türlü jiletle 3 günde bir çıkıyor aslında 2 kere aldırdıktan sonra alışıyorsun zaten anlayacaksın 30lu haftalarda asla göremeyeceksin altını