Ruyaninprensi Kizlar 38 haftalik oldum dun cati muanesi oldu 1 bucuk santim aciklik var eve geldim yaklasik 2 saat once kahverengi leke geldi ara ara sancim var sirtim cok agrio sizce napmaliyim
Birkedibirbebek Ruyaninprensi sancıları takip et bakalıım sıklığını ona göre doktoru yada hastaneyi ara istersenn
Elininanasi Birkedibirbebek burda bi arkadas vardi 35 haftadan 37e kadar beklemisdi yavrusu😊 4 sm aciklikla yalnis sanmiyorsam
Meleksima Bende valla kısın kızımı 40 haftada dogurdum hiç şikayetçi değildim ama şimdi 38 olsun dogsun VS diyorum hiç beklemiyorum hemn cıksın istiyorum Allhım sen affet ama cok zor geliyor
Meleksima M-Ali 30 haftada kendisi otlesıne mı baktı doktor yanı 30 da bakılıyor mu ne zaman bakılıyor
Birkedibirbebek Yasosss evett pembelik geldiğini söyledim bi de kasılmalarım falan oluyor diye baktık
titebouille Birkedibirbebek banada geldi çok hafif ama söylemedim çoook yoğundu ya.. keşke söyleseydim
Birkedibirbebek Sirincili belki de öyledirr benim de 3-4 gündür vardı herhalde onun sonucunda açılma oldu
Ruyaninprensi Birkedibirbebek sanci baya gelio ozellikle sirt agrisi gecmio gidicem esimin nobeti bitsin
Ruyaninprensi Birkedibirbebek ay insllah duramiom sirt agrisindan ishal oldum midem bulanio butun belirtiler var hazrlandim esimi bkliorm bakalim ne olcak kuzum
Ruyaninprensi Zeynep9398 canım gittim ama açılma hala aynı dogum sürecin başlamış ama açılma aynı dedi git evde suyun flan gelince siddetlenince gel dedi
Birkedibirbebek Ruyaninprensi yaa hadi hayırlısı bize de haber ver rabbim kolaylıklar dayanma gücü versin kolayca hızlıca kucağına al bebişini inşallahh çok heyecanlandım☺️☺️