titebouille Birkedibirbebek valla bu sıcakta hemen doğurmak istiyorum bunaldım. Açıklığım var mı bilmiyorum arada benimde oluyor kasık ağrılarım.. karnım sertleşiyor.. sizde durum ne
Elininanasi Birkedibirbebek burda bi arkadas vardi 35 haftadan 37e kadar beklemisdi yavrusu😊 4 sm aciklikla yalnis sanmiyorsam
Neslihant Birkedibirbebek oyle ama ne kdar durursa onun icinde snn icinde okdr iyi cnm kilosu fln dha iyi olr Allah hayirlisini nasip etsin tabiki hepimiz icin
Birkedibirbebek perice evett kasılmam uzun zamandır oluyor zaten ama birkaç gündür kasık ağrım da olmaya başlamıştıı muayene ile söyledi bugün
Birkedibirbebek titebouille inan ben de aynı şekilde 🤤 kasıklarımda adetten birkaç gün önce tuhaf bi his olur ya o tarz birşey oluyor ara ara tam ağrı yada sancı değil de
Birkedibirbebek titebouille birdahakine şey de çok hafif pembelik geldi peçeteye de bakar belki benimki öyle baktı ama gerçekten geldi benim ama nişan değil galiba dedi 😂
titebouille Birkedibirbebek banada geldi çok hafif ama söylemedim çoook yoğundu ya.. keşke söyleseydim
Meleksima M-Ali 30 haftada kendisi otlesıne mı baktı doktor yanı 30 da bakılıyor mu ne zaman bakılıyor
Sirincili Kızlar 35 oldu bizimde dün adet ağrısı gibi ağrılar geldi en son 33 de gördü doktorum açılma falan yok dedi acaba ben bu ağrıları açılma gibi mi düşünüyorum 🤷🏼♀️
Birkedibirbebek Sirincili belki de öyledirr benim de 3-4 gündür vardı herhalde onun sonucunda açılma oldu