Cinarin_annesi14 Marinnn sende benim gibi hemn bitsin istiyosun 😂 az kaldı vallah bi bakmışız kucagımızdalar 🙏 ben dün gece diyorum keşke 30 hftada doğsalarmış 🤪🤪
Marinnn Cinarin_annesi14 evet hemen bitsin istiyorum 4 ayda mobilyalarini aldik oda yaptigim icin hersey hazir dursun istiyorum aracim yok birde daha fazla agirlasinca magaza magaza gezemicem cunku. bencede 40 lara kadar cok zaman var 🙄😁
Marinnn yagmurkiz bu sürecte birilerinin destek olmasi cok guzel cok sanslisiniz 😊 hastane esya derken totalde baya bi para gidiyor 😊
yagmurkiz Marinnn bizim dr kendi imkanlarımız vardı kendimiz yapıcaktık ki illa bizde yaptık bişeyler ama heves ettiler kırmakta olmaz sağolsunlat 😊
Marinnn yagmurkiz ya ne kadar imkan olsada esya parasini evladina ayirir baska bisey yaparsin 😊 bizimde vardi imkan ama sagolsun dedesi aldi oda takimini
ikiprensesannesiii Marinnn benim için önemli olan hafifliği ve konforuydu diğer markalara göre en hafifi buydu. Çocuk büyüdükçe arabayı kaldırıp indirmek daha da zorlaşıyor çünkü ☺️
Modies MrsG henüz kullanmadık 🙈 haftaya doğum ama evde deneme yaptık söktük yıkadık. Ellerin tutma yeri bile yıkandı. Ana kucağı ve bebek arabası travel set aldık. Biz bayağı beğendik , aşırı kaliteli duruyor.
Cinarin_annesi14 Marinnn güzel bir kız bekliyoduk aşermeler falan hep o yöndeydi 😂 yakışıklı bir oğlan geliyo allahın izniyle 😂 tospikim 🤗 tuhaf duygular ya 😌 nerde oturuyosun bu arada 😊