Evinanne kr1907 canım İnan ki bende bilmiyorum bu yüzden bekliyorum Eylül Ekim gibi alayım diyorum bende 20+4 üm benim Doğumda 30 Aralık görünüyor🥰 iki hastane çıkışı yeter bence diğer şeyleri biraz 0-3 biraz 3-6 ay alayım diyorum zaten yaza geliyor 5-6 aylık olmaları o zmandw gene alırız elbet 🙏🏼
Bsr-shn123 Natlus biz de 18 +1 deyiz cinsiyetin daha öğrenemedik ama yüksek ihtimalle kız erkek ise Cihangir kız ise afra zeynep koymayı düşünüyoruz🥰 henüz hazırlıklara başlamak için daha çok erken olduğunu düşünüyorum
Natlus Bsr-shn123 5. Aydan sonra ideal oldgunu düşünüyorum ❤ yavas yavas sallana sallana ancak alirim ben herseyi begenmiyorum cok didikleyem bi yapim var malesef. Saglikla gelsinler simdiden inslalah🤲
Syst33 Natlus amin İnşallah teşekkürler canım hepimizin bebeği sağlıkla sıhhatle yaşasınlar İnşallah 🙏🥰
Tazeanne0134 Natlus bizde 18+0 haftalık olduk benimde kızım olacak kısmetse ama 6.aydan sonra başlıcaz inşallah adıda Almila Umay düşünüyoruz nasipse
Gldn35 Natlus 18+6 olduk ama henüz hiçbirşey almadım... eylül sonu toplu alışveriş yaparim diye düşünüyorum... zeynep melek koyacaz adını kısmetse eşim ve oğlum karar verdi... oğlumun adinida ben koymuştum...
Jear Natlus 18+6haftalik hamileyim bende.Bizim cinsiyet kesin belli degil ama ben kizinda erkeginde giyecegi renkleri aliyorum.Ama buyuk olanlari odasini,arabasini,anakucagini falan ekim -kasim.gibi almayi dusunuyorum
Seda_123 Natlus 17+2 yim kızım olacak Hafsa mina koyucaz henüz bisey almadım 20 haftalıkken almaya başlicam 😁
Aslikgn Natlus 🤩🤩yaa aynıyızz günümüzde aynı ,kız bekliyorum ve hazırlığa başlamadım ,isim düşünüp karar bile veremedim ,hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde gelsinlerde tek🤭
Natlus Aslikgn al iste sende bendensin ben diyorum zaten isim oldumu gerisi hallolur bu gidisle isimsiz dogucak çocuğum ❤